ASMA FELT BOX PEMBEKAL KAIN FELT DAN BAHAN-BAHAN KRAF TANGAN

Hai semua..


Dekat sini ada tak peminat felt craft? korang tau tak apa benda yang aku maksudkan ni? bagi yang belum tau, felt craft adalah projek kraf tangan yang diperbuat daripada kain lembut menggunakan gam then ditambah pula dengan aksesori benang, butang, manik.. alaaa yang bila korang tengok yang bentuk-bentuk burung comel, love, yang kecil2 tu.. yang selalu orang buat keychain menggunakan kain felt.. So sekarang ni aku nak kongsikan dengan korang website yang boleh bantu korang untuk beli dan korang boleh lah mula untuk buat sendiri dengan mudah.. tak payah nak susah-susah pergi kedai untuk beli, zaman sekarang kan semunya di hujung jari.. Apa website yang aku maksudkan ni?

PENAWAR RABUN HANYA DENGAN 2 SUDU TRI-PEARL EYECARE SETIAP HARI!

Hai readers ku!


Zaman sekarang ni makin ramai yang ada masalah rabun.. tak kisah la rabun dekat ke jauh ke.. dan aku sendiri memang ada masalah rabun jauh.. dalam kelas tu terkadang terpaksa pakai sebab tak nampak.. bila drive malam kena pastikan spec sentiasa ada! kalau tak pakai pandangan jadi kabur, kan bahaya tuuu.. aku jenis yang rimas bila pakai spec.. ramai yang rabun diluar sana yang memilih untuk pakai lens (ini aku fokuskan pada yang alami masalah rabun ye.. yang pakai lens suka2 tu terpulang lah.. hehe. kenapa aku beria sangat nak cerita pasal masalah rabun ni? sebabnyaaa aku dah jumpa penawar untuk penyakit rabun ni dan aku tak nak lah guna sorang2.. so apa salahnya aku share dengan korang, mana tau berkat dan doa mata korang yang rabun tu akan okay sikit demi sikit..

BLOGGER WAJIB ADA BUKU PLANNER!

Hai readers semuaaa!


entri kali ni aku nak share dengan korang betapa pentingnya planner untuk aku.. aku ni jenis yang suka catat apa-apa saja perkara dalam buku.. tak kisah la perkara tu senang nak ingat ke susah ke, semuanya akan di catat dalam buku.. sebab bagi aku even kalau benda yang remeh sekali pun, kalau time kita busy, confirm kita akan lupa jugak kan? manusia weh! mana ada semua benda akan ingat dalam satu masa.. so, bagi aku, planner memang sangat penting, especially pada semua blogger.. memang kita boleh ja tulis note dalam phone.. tapi tak kan sama kan dengan catat dalam planner/ note book? siapa setuju sila kenyit mata! hehe.. dan semestinya kalau planner yang lawa lagi semangat nak tulis kannnn.. rasa macam sayang gila dekat planner tu.. korang boleh rasa tak apa aku rasa. bila first time nak tulis dekat planner yang baru, rasa macammmm, arghhh sayangnyaaa. haha

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-