Outfit of the Day: Pastel + Blue Black Jeans

Hai..

Malam ni sesaja nak up entri pasal outfit of the day.. before ni ada buat entri macam ni tapi jarang-jarang sekali sebab aku manusia yang tak pandai bergaya.. tapi sis cuba! haha :p sepatutnya kalau sebut oufit of the day ni kena gambar yang full. dari atas sampai bawah kaki. tapi aku berselipar masa tu.. hehe. untuk pengetahuan readers kesayangan ku semua, aku lebih selesa pakai selipar ja, even kadang tu masuk mall. :p ada aku kesahhh, janji aku selesa.. ye dakk? haha.. ikut la kan. lain orang lain gayanya.. habis bagus pun aku akan pakai kasut flat ja.. jarang sangat nak pakai bertumit.. tapi heels tu ada.. cuma macammm errr like princess kalau pakai heels.. hehe

outfitoftheday, outfit, blueblack, pastelcolors, blogger, blouse,

Dapat Jemputan ke Cookshow di Damansara! Tapii...

Hai semua..

cookshow, event, food, blogger, damansara,

Al kisahnyaa baru-baru ni aku ada dapat jemputan ke cookshow.. tapi aku tak dapat nak hadirkan diri ke event tu sebab jarak dan masa.. biasalah kan, kalau event macam ni mesti la area-area kl.. mana nak ada dekat kedah ni haa.. aishh, siapa tak teringin nak pergi ke event-event macam ni.. memang impian aku suka sangat nak ke event makanan! sebab dapat makan.. haha. dengan rasa sayang, aku terpaksa tolak jemputan tu.. hmm :( sepanjang aku berblogging, tak pernah lagi la dapat hadirkan diri ke event bersama blogger ni, kuciwaaaa akak! menangis tepi bucu katil! haha. :p

DESIGN & PRINTING BUSINESS / NAME CARD MURAH!!

Hai semua..

Seperti yang semua tahu, aku ada buka tempahan design dan printing.. if korang nak order banner, pvc counter, sticker, name/ business card, button badge, keychain, kad kenduri dan sebagainya.. boleh la order dekat aku.. harga murah dan FREE DESIGN! kita bagi awak-awak semua harga kasih sayang.. dalam entri kali ni aku nak share dengan korang pasal name/ business card! kualiti card memang cantik, jenis material adalah matte! kalau nak yang lagi lawa adalah spot uv la yang design tulisan timbul tu. yang tu mahal sikit lah.. haha. tapi bagi aku material matte dah cukup memadai.. so dekat bawah ni, aku bagi korang cuci mata tengok contoh design dulu!

giveaway, namecard, businesscard, freedesign, design, printing,

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-