3 CARA MUDAH HILANGKAN LINGKARAN GELAP BAWAH MATA SEBELUM RAYA!!

Hai Assamalualaikum semua..


lebih kurang lagi seminggu kita nak raya kan? tolak jumaat sabtu, pejam celik pejam celik dahhh nak habis ramadhan.. cepatnya masa berlalu.. so, sebelum raya ni, mesti semua orang nak cantik gojes comel meletops kan?? semua nak cantik.. baju, kasut, tudung, dan yang paling penting, muka! yes! kalau muka lesu pagi raya tu, sia sia pakai baju cun2! haha.. part mana yang paling penting pada wajah kita? bagi aku, mata dan mulut.. itu first orang akan tengok kau, bila berjumpa.. tak kan tengok kening kot kannn.. hehe.. kalau mata korang tu, dah timbul lingkaran gelap tu, cepat2 la amalkan tips yang akan aku bagi ni.. sangat mudah.. tak perlu habiskan duit tapi korang hanya perlu amalkan saja..  InshaAllah, boleh try seminggu before raya ni.

Tunggakan PTPTN dah cecah 4K!

Hai selamat pagi semua..


bulan lepas aku ada ke pejabat ptptn untuk buat semakan jumlah pembayaran dan nak start bayar tiap2 bulan.. udah ler aku ni peminjam tegar, dari diploma sampai lah degree.. stress sebenarnya sebut pasal PTPTN ni tapi ni la hakikatnya yang kita tak boleh nak elak.. terpaksa jugak bayar even sikit setiap bulan. ehhh tapi tak sikit jugak la aku bayar.. bayar tuuu.. sadis hidup bulan2.. nasib belum kawin! hahaha. tunggakan tu jadi sebab aku tak buat hujrah rasanya. sebab tu la sampai 4k.. itu nasib la 4k, kalau 10k? mauuu tercabut otak sendi semua.. huhu.. kenapa pinjam PTPTN? sebab kos biaya hidup tak mampu nak tampung kos study aku.. haha.. ayat nak skema je kan! tak da la.. kos town planning macam aku ni, memang tak kan cukup kalau tak pinjam PTPTN.. sebabnya banyak habiskan duit dengan kerja2 studio.. nak cerita satu2 memang penat, tak habis 1 entri ni. hehe. 

Min Kaffe - Kopi Bercampur dengan Garam Buluh bantu menambah tenaga setiap hari

Hai semua..


baru seminggu tak ber update dah rindu rasanya dekat blog sendiri! haha.. malam ni gagahkan diri jugak untuk buka laptop dan up satu entri untuk tatapan korang.. yang mana sememangnya merindui aku, sila lah komen dengan pantas! hehe.. okay lah, aku nak share dengan korang Min Kaffee yang aku dapat free minggu lepas. nak dijadikan cerita, aku tak pernah tahu pun kewujudan Min Kaffee ni. sampailah satu hari masa dekat office, ada customer nak ambil barang yang dia dah order then dia bagi aku satu kotak Min Kaffe ni. Dia stokis Min Kaffe rasanya. Alhamdulillah rezeki, dia cakap cubalah try.. memang bagus kopi ni.. aku lagi lah excited nak try. sebab yang specialnya adalah kopi ni bercampur dengan garam buluh..apa rasanya?

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-