Vector Heliza Helmi...





Salam semua!.. sempat lagi aku post sebelum balik esok.. heh! first time buat vector gambar guna SAI, terkial2 tangan ni... huhu, last2 boleh la.. haha,









sama x? huahua,, aku trima kritikan kalian semua wahai pengunjung blog ku... haha,.. btw dah nak masuk bulan 12 pown.. 1.12.12...okeh! babai..




p/s: enjoy!!




Doodle Quote 3 -- Kebaya!








p/s: ambek kata2 semangat tu untuk teruskan hidup dengan penuh kesabaran dan yakin!... :)





Doodle Quote 2 -- Mak Ayah









No love is greater than mom's love
No care is greater than dad's care


 

p/s: sayang mak ayah... muah! (gedikss) haha.....saja nak tulis...even aku tau diorang bukan baca pown blog aku ni... hehe





Doodle Quotes 1 by Me!





Assalamualaikum wbt...















p/s: hope korang suka! :D



~Cartoon Photo~






Salam Jumaat buat semua pengunjung blog aku... trima kaseh bebanyak kerana support aku dalam berblogging ni... ya la korang datang singgah sini, komen kat sini... korang tak biarkan blog aku ni terus usang... hehe... sayang hampa! ni keja aku malam tadi.. huhu, boring tahap dewa! nak cakap vector tak lah sangat , hehe.. aku edit tak jadi!.. biar la kan yang penting aku dah lama nak edit gambar jadi macam ala2 kartun... akhirnya tercapai jugak! heh.....apa pendapat korang? oke tak? ke ko? huhu.... ce teka sapa dorang ni... retis ni!.. hehe...






















bukan saja2 aku letak n kartunkan gambar ni... ada motif k.. motif nya pakai tudung lebih sweet n nampak keayuan disitu.... kan3..? okeh! setakat ni dulu corat-coret aku.. bai2...




~Simple Header Awan~







Assalamualaikum wbt.....



korang nampak kan! header!... tu untuk sapa2 yang nak tukar header or yang belum ada header yang sesuai.. ambek lah! aku buat special tuuu.. hihi.. tapi doodle tu aku ambek dari blogger Bieha ... cantik kan doodle dia.. kalau tak nak pown tak pe, aku sesaja buat, nak hilangkan boring kat umah.. huhu..






















if korang ambek n nak letak kat header korang tu bagi tau lah k.. nak tengok sesuai ke idak... hihi...(prasan sudahh).. kalau korang nak mintak aku ejaskan sikit ka apa ka.. nak suruh tukar warna tulisan ka... boleh ja! bagitau k.. tengah rajin niii.. hehe



k lah tak nak story banyak2.. nanti korang bosan plak,,, bai2 syg2 ku.... heh!




Free Header_ Tema Epal !

Assalamualaikum wbt....


edit punya edit terhasil lah header niyh..... ya la kan, cuti sem ni tak tau nak buat apa, edit gambar ja~~, cuti pown dah tak lama dah... lebih kurang seminggu ja lagi!  huhu, tak mo balik u.... haha, ok la, aku bebel panjang2 pown bukan korang baca! :D


Tengok ja laaaaa.....

















okay tak??  huhu

nak? ambik la, kalau berkenan di hati,.... jadikan sebagai header korang!... kalau nak ambik klik bagi new tab dulu ya, tu baru size sebenar.......aku sengaja tukar tajuk lain2, biar tak sama.. tp design yang sama la... tak larat la buat design lain2.. hehe


header ni dah di transparents kan!
750 x 300 (tapi korang boleh ejas ikut kesesuaian blog!)

Doodle yang comey lotee tu aku ambik dari BungaHatiMama :)



p/s: terimalah header dari ku, aku persembahkan untukmu.. haha (bermadah sat~) ada ka orang nak header buruk ni~ 



SUKA KOMEN TAK SUKA DIAM




Doodle Face!



Assalamualaikum wbt ....


Hyep all.... jumpa lagii, jangan buat muka macam tuuu, aku nampakkk... hihi,,, dah bosan dah ka baca entry aku :(

Apa aku mengarut ni,okayh lupakan yang tu.. aku nak ceriakan pengunjung setia blog aku ni dengan doodle face hasil kerja keras aku sendiri... cewahhh macam la beban sangat kan? hehe.. beban oo, aku bukan otai2 yang pandai buat tu, 2-3 minit dah siap.. aku ni ambik masa 5-6 minit jugak la.. lama x? hihi

tengok la hasil kerja Busyra Takiyudin (BT) yang tak seberapa ni...


Doodle Face yang pertama aku siapkan
Doodle Face 2
Doodle Face 3
Doodle Face 4
Doodle Face 5


So, apa pendapat korang? aku terima seadanya.... hihi, buat sedihh ..
korang pown boleh cuba :)

if korang suka doodle ni dan nak masukkan dalam blog korang pown boleh.. dialu-alukan.. hehe(promote plak)
gurau je la.....


Aku tinggalkan korang dengan 2 mutiara kata.... renungkan

Jangan berputus-asa kerana biasanya anak kunci terakhirlah yang dapat membuka kunci.


Manusia yang berjaya akan memperolehi keuntungan daripada kesilapannya, dan mencuba lagi dengan cara yang lain.

Ada kena mengena dengan buat doodle kott.. jangan putus asa jika tak menjadi.. cuba dan cuba lagi...



p/s: komen jika suka .. komen korang dapat bantu aku buat doodle dengan lebih baik lagi lepas ni, InsyaAllah


Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-