Ticker

6/recent/ticker-posts

MHAM SDN BHD BAGI HADIAH PADA SEMUA PESERTA CONTEST

Assalamualaikum..


Alhamdulillah pagi tadi abang posmen muncul depan pintu rumah. hehe.. dapat hadiah penyertaan dari Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd ...tahun lepas aku ada masuk contest seo dari MHAM ni. dan tak ada rezeki pun menang dalam contest tu. tapi disebabkan MHAM baik hati, dorang bagi juga hadiah penyertaan pada semua yang menyertai contest dorang. best kan. even tak menang still jugak dapat hadiah. banyak juga hadiah yang aku dapat. contohnya, planner, minyak herba, kalendar, kad bisnes, kad jadual kelas sekolah dan beg. beg tak muat nak masuk dalam gambar. hehe. bentuk beg macam fail, boleh letak buku2, fail dan sebagainya. tapi yang paling aku suka adalah Kapsul Penawar Resdung. 



sebelum ni macam2 jenis ubat resdung aku dah penah cuba. beli online, beli dekat kampung, beli dekat farmasi, macam2 la. ada jugak yang berkesan dan ada jugak yang tak.. dulu aku ada try satu ubat resdung ni. tapi dah tak ingat nama apa. serius lepas makan tu memang berkurang resdung. kurang bersin pagi2. but then aku stop pulak. tak order dah online. nanti2 la continue balik. tapi sekarang ni aku nak cuba Kapsul Penawar Resdung dari MHAM ni pulak. nak tengok macam mana kesannya pada aku. kalau bertambah baik tu. Alhamdulillah sangat. 


Formulasi Herba Terpilih


Diperbuat dari herba terpilih yang diproses sendiri dari awal sehingga akhir dengan prosedur yang ketat, bersih dan suci. Antara kandungannya ialah akar mengkunyit, akar serapat dan lada sulah.


Cara-cara makan Kapsul Penawar Resdung:

2 biji pagi dan 2 biji malam (jika resdung yang teruk, tambahan dua biji tengahari dan banyakkan minyak air masak).. boleh dimakan pada umur 3 tahun ke atas. 


thank you for reading :)

Post a Comment

11 Comments

  1. tahniah.. :D huhu..

    p/s : hi.. sy dtg untuk blogwalking n sy dh follow blog awk ni.. :D lau sudi.. silalah follow balik blog sy ye..nk minx tolong sikit boleh? Boleh tlg check x sama ada blog bru sy ni www.1001petua.com berat atau ringan ye.. Mksud sy.. cpat atau lmbt loading.. tq..

    ReplyDelete
  2. Untungnya awak dapat hadiah jugak =)

    ReplyDelete
  3. dapat jugak ni.. hii seronoknya gift banyak sangat... pihak MHAM bagi.. tahniah busyra dapat hadiah

    ReplyDelete
  4. Bestnya busyra ! Bnyk jugak dapat hadiah tu

    ReplyDelete