Ticker

6/recent/ticker-posts

SHOPPING BARANGAN JD.COM & MOGUJIE DI EZBUY!

Ezbuy, online shopping, produk, jd, mogujie, sales, voucher, diskaun,

SHOPPING BARANGAN JD & MOGUJIE DI EZBUY | Hai korang.. Bila last korang window shopping? haaa baik cakap cepat.. Mesti semalam kan? Perempuan ni memang tak boleh dipisahkan dengan shopping. Korang selalu shopping online di website mana? share la sikit.. Busyra nak share rahsia ni. hehe. Rugi tau kalau korang tak usha barang-barang cun di website EZBUY! Busyra yakin mesti ramai dah tahu kan. Tapi bagi yang belum penah tahu pasal ni, busyra akan story okay. Baru semalam last busyra masuk tengok apa yang patut, kalau berkenan boleh lah beli.. haha. 


Bagi sesiapa kaki shopping tu rugi la kalau tak beli barangan di ezbuy. Sebab kalau pandai pilih barang, memang akan dapat harga murah. Berbaloi la orang cakap kan. Barang dapat yang elok, harga pun tak mahal sangat. okay la tu. 

Apa itu EZBUY?

Ezbuy adalah sebuah laman online untuk shopping barang kegemaran korang yang sememangnya dari dalam dan luar negara.. barangan yang ada dalam laman rasmi ni datang dari Singapura, China, Taiwan dan banyak lagi termasuklah Malaysia. Apa yang menarik tentang laman Ezbuy ini adalah korang boleh pilih bahasa yang korang suka bila nak shopping di sini. samada bahasa melayu, english or cina. best kan?

Kenapa barangan dari Ezbuy berpatutan? 

Sebab kebanyakkan barang adalah direct dari China. No wonder boleh dapat harga lebih murah dari tempat lain. Busyra pernah shopping barang dari China. Tapi kena tunggu lama sikit la, ambil masa kan nak fly ke Malaysia. Apa yang best nya tu, bila sampai puas hati! 

Barangan JD.com & Mogujie kini ada di Ezbuy

Ada berita lagi best sekarang ni tau iaitu Ezbuy telah memasukkan produk JD.com dan Mogujie dalam websitenya. So, memang senang la korang nak shopping barangan dari China. Senang dan mudah! Tak payah nak ke sana untuk beli tapi korang hanya tekan-tekan keypad phone tu, selesai.. hehe. 

JD.COM

Ezbuy, online shopping, produk, jd, mogujie, sales, voucher, diskaun,

JD.com ataupun lebih dikenali sebagai Jing Dong adalah salah satu pusat e-dagang terbesar di China. Mereka mempunyai banyak rangkaian produk termasuklah gajet, aksesori digital, pakaian, barangan kelengkapan rumah dan sebagainya. 

Okay, jom sekarang busyra nak tunjuk sikit dekat korang apa barang-barang yang best dari JD.com ni. Macam mana korang nak tau barangan tu dari JD.com? mudah saja, korang just tengok dekat bahagian gambar yang korang akan beli terdapat logo JD. haaa itu memang sah-sah lah dari dorang.




MOGUJIE

Ezbuy, online shopping, produk, jd, mogujie, sales, voucher, diskaun,

Produk dari Mogujie pun best wei! Rambang mata busyra tengok satu-satu. Sesiapa sponsor please.. hehe. Bagi yang sukakan pada fesyen terkini, baju ala-ala korea tu.. banyak tau dekat sini. semua cantik-cantik. Okay, macam mana pulak korang nak kenal dengan produk Mogujie ni? Pada gambar akan ada logo Mushroom.. Jom, tunggu apa lagi.. busyra nak tunjuk barangan dari Mogujie pulak ni.




Apa yang best shopping di Ezbuy?

1. Harga yang murah dan berpatutan (banyak diskaun pulak tu)
2. Kos penghantaran ke Malaysia agak murah
3. Tiada had penggunaan bahasa. Semua bangsa boleh shopping disini
4. Barangan yang berkualiti dan cantik


Bagi yang belum berdaftar dengan Ezbuy. Jom daftar sekarang! Setiap pendaftaran akan menerima RM15 cash voucher dan diskaun sebanyak 15% untuk kos penghantaran. Daftar > DISINI

Jom shopping di Ezbuy! Untuk maklumat lanjut layari Ezbuy.my

Post a Comment

7 Comments

  1. makaaaaaaaaaa bersusun la website yang bakal menerima duit masuk pada 22hb dan ke atas lepas nihhhh ekekekekke :p

    ReplyDelete
  2. Wah menarik tu Busyra. Fiza selalu shopping di lazada atau shopee. Nanti, Fiza usha. Hehe. Thanks tau atas infonya 😊

    ReplyDelete
  3. Handbag lawa.. 😍
    Harga pun berpatutan

    ReplyDelete
  4. memang rambang mata lah jawabnya

    ReplyDelete
  5. tolong jangan hasut sy dgn window shopping

    ReplyDelete
  6. Wahhh lawanya handbag..rabia ni dah gila handbag dah.

    ReplyDelete
  7. hi. jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete