Pemenang #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100

giveaway busyrakongsirezeki, itsme busyra, pemenang giveaway, giveaway cash RM100,

Pemenang #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100 | Assalamualaikum semua.. Alhamdulillah tamat sudah giveaway yang dianjurkan pada 30 Ogos lepas.. Tak sangka sambutan agak meriah.. Busyra ingat dalam 10 orang je.. Rupanya seramai 32 blogger Malaysia yang sudi join.. 


Seperti yang korang semua tau, tujuan utama busyra buat giveaway ni adalah untuk berkongsi rezeki yang busyra ada.. Semoga kita semua sentiasa dimurahkan rezeki.. Duit yang busyra kongsi ini memang dari duit hasil berblogging.. Blog banyak bantu busyra, walaupun ia hanya side income tapi bersyukur sangat.. Betul la orang cakap, kalau kita buat sesuatu tu dengan keinginan hati, pasti bahagia! yes.. busyra bahagia sangat dengan dunia blog.. korang bahagia tak? heee.


Busyra dah semak semua link penyertaan dan ada 3 blogger yang tidak mengikut syarat yang busyra tetapkan.. Busyra tak kan sebut disini siapa dia, masing-masing boleh check semula entri sendiri.. Tapi itu bukan lah isu besar dalam penyertaan giveaway ni.. Apa yang busyra ingin sampaikan adalah sebelum kita melaksanakan apa-apa tugasan, pastikan kita fahami tugasan yang diberikan.. Jangan ambil teguran ni dari side negatif ya, ambil ia dari sudut positif supaya lepas ni kita semua lebih menitik beratkan dalam sesuatu perkara..


Busyra dah follow semua blogger yang menyertai giveaway ini.. Kenalan baru pun ada.. dunia blogger ni sangat luas. kita boleh jumpa ramai kenalan tak kisah dimana pun memasing tinggal.. Pemilihan pemenang adalah berdasarkan random.. busyra guna khidmat en google. Sebenarnya kalau boleh buat pilihan, nak je pilih ramai! sebab korang semuanya terbaik.. InshaAllah next giveaway pulak k.. hehe. doakan busyra murah rezeki, kita boleh buat lagi!


2x Pemenang Wang Tunai



giveaway busyrakongsirezeki, itsme busyra, pemenang giveaway, giveaway cash RM100,

giveaway busyrakongsirezeki, itsme busyra, pemenang giveaway, giveaway cash RM100,


Blogger Atiqahnajihah

giveaway busyrakongsirezeki, itsme busyra, pemenang giveaway, giveaway cash RM100,

giveaway busyrakongsirezeki, itsme busyra, pemenang giveaway, giveaway cash RM100,


Tanhniah pada pemenang (seorang RM50).. Boleh whatsapp busyra di 0146729316 (send no akaun bank) .. bagi yang tak berjaya, tak pe kita boleh tambah kenalan dan kenal-kenal kan? Doakan nanti akan ada lagi cash GA macam ni.. 


26 Comments

  1. Tahniah kepada pemenang yang terpilih

    ReplyDelete
  2. Tahniah untuk pemenang, Lyana dan Atiqah.

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah , rezeki ccl untuk menang , CCL akan wassap busyra ya ,, terima kasih

    ReplyDelete
  4. Tahniah pada kedua pemenang. Kedua duanya blogger yang saya suka singgah!

    ReplyDelete
  5. Memang layak menang. Dua2 best! Dan sangat committed dengan blogging. Tahniahhh. Semoga murah rezeki Busyra juga ya

    ReplyDelete
  6. Yeay alhamdulillah, tak sangka menang tauuu sebab saya susah sangat nak terpilih dalam giveaway hahaha. Maaf tak sedar kak busyra update entri winner ni sebab semalam tak online, post harini sebab dah schedule awal awal. Nanti otw nak whatsapp akak ;) And tahniah jugakk diucapkan kepada CCL!

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat atiqah dan ccl. Yeayyy

    ReplyDelete
  8. wahhh 😍 tp x sempat join. jarang2 buka belog

    ReplyDelete
Post a Comment
Previous Post Next Post