FOOD REVIEW | KENNY ROGERS ROASTERS

Hai


Food Review | Kenny Rogers Roasters | petang tadi cadangnya nak tengok wayang suamiku en perfect 10. pandai sangatkan, pergi redah ja. x cek online dulu ada tak cerita tu kat panggung petang ni. dah sampai depan wayang. tengok semua cerita omputih. yang pelik tu selalunya ada, sebab cerita tu kan tengah hotss.. 

hmm. bosan la. jiwa sy jiwa melayu. haha. x dak mood nak tengok omputih. last2 masuk kenny rogers. rasanya tu boleh la. aku bagi 3.5/5. sbb aku tersilap order bbq. sebelum ni penah cuba blackpapper. lagi sedap rasanya dari bbq. rasa masam yang agak tinggi. haha. komen chef ni!


okay. bai! tq for reading :)


4 comments:

  1. wow sedapnya..kecur air liur saya nak tengok!

    p/s:Entri terbaik blog saya : Tips Sangat Luar Biasa Untuk Berjaya

    ReplyDelete
  2. Kenny Rogers! Lama dah tak makan, ada dalam 7 tahun kot, hee..

    ReplyDelete
  3. rasanya nak makan sekarang lapo tengok semua hidangan diatas

    ReplyDelete
  4. bleh makan tp tak slalu.. nanti muakk.. huhu

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-