PUISI

"Idea datang seperti daisy yang tumbuh di taman"


Penafian 

segala penulisan di dalam blog ini adalah dari hasil ciptaan busyratakiyudin tanpa sebarang copy paste dari mana-mana pihak. puisi busyratakiyudin hanya sekadar suka-suka dan menulis berdasarkan pengalaman, kehidupan, pemerhatian. puisi yang ditulis tidak ada kena mengena dengan sebarang unsur politik, sex atau pun yang telah meninggal dunia. puisi adalah berbentuk bebas. 


Kandungan gambar dan Grafik

gambar atau grafik yang digunakan di dalam setiap entri di blog ini adalah automatik dikreditkan kepada Google. jika ada sebarang penulisan yang hampir sama dengan pihak lain, mungkin adalah satu kebetulan dan tidak disengajakan. sebarang unsur ragu-ragu boleh inform kan kepada tuan blog.

Impian

Walaupun sekadar suka-suka menulis puisi, penulis juga mempunyai impian untuk mempunyai sebuah buku puisi ciptaan sendiri di masa hadapan.

Hak milik dan Hak cipta

segala penulisan adalah hak milik busyratakiyudin. tidaklah dibenarkan copy dan paste sesuka hati tanpa mendapat keizinan daripada penulis. jika berminat untuk berkongsi puisi ini pastikan credit to busyratakiyudin. sebarang unsur copy tanpa meletakkan credit akan di ambil tindakan. terima kasih :)

photo credit to google


   Puisi#1 Lelaki yang ada di Ruang Merah
 Puisi#29

 Puisi#30

 Puisi#31