ADVERTISE HERE

Assalamualaikum..

Terima Kasih kerana berminat untuk beriklan di blog www.busyratakiyudin.com ..Sebelum anda mengetahui lebih lanjut tentang pengiklanan di sini, saya akan memberikan info/latar belakang mengenai blog ini terlebih dahulu..

Latar Belakang Blog:

Blog ini ditubuhkan pada tahun 2010 dan sekarang blog Busyra Takiyudin mempunyai domain tersendiri iaitu dot com. Traffic bulanan adalah 30k - 60k sebulan dan traffic harian ialah 1k-2k sehari..

advertise, advertorial, paid post, paid review,

Blog ini telah dibina bukan sahaja untuk dilihat menggunakan pc/laptop akan tetapi blog ini juga di buat agar menjadi mobile-friendly. Ia sesuai di lihat menggunakan apa saja aplikasi seperti Samsung, Ipad dan sebagainya.. Blog ini adalah 100% Mobile-Friendly. 

advertise, advertorial, paid post, paid review,

Walau bagaimanapun, di blog ini adalah tidak dibenarkan sama sekali untuk beriklan yang berunsurkan seksual/ rokok/ skim cepat kaya dan seangkatan dengannya.

Servis Pengiklanan

1. Pengiklanan Banner

Ruang iklan banner ini ditawarkan kepada Blogshop, Website, Produk ataupun apa saja pengiklanan yang tidak melanggar syarat yang dinyatakan tadi. Slot pengiklanan banner ini adalah dalam bentuk jpeg, png ataupun gif. Ia tergantung kepada clients. Untuk yang berminat mengetahui rate harga boleh email ke busyra_23@yahoo.com

advertise, advertorial, paid post, paid review,
Banner yang bersaiz 728 x 90 diletakkan di bawah header (sangat jelas untuk pengunjung blog ini lihat banner anda)

advertise, advertorial, paid post, paid review,
Banner yang bersaiz 135 x 135 diletakkan di bahagian sidebar (max 10 banner sahaja)

2. Pengiklanan Review/Advertorial (Post)

Untuk ruang iklan advertorial adalah review yang berbentuk blog post (entri).. Entri yang dipublish di dalam blog ini akan kekal untuk selamanya. Ia tidak akan di delete. Kandungan dalam entri tersebut akan dimasukkan ciri-ciri SEO (Search Engine Optimization). 

Setiap entri akan di draf terlebih dahulu dan akan dihantar kepada anda untuk disemak. Jika ia sudah menepati syarat anda, maka entri tersebut akan dipublish kan. Untuk mengetahui rate harga boleh hubungi di itsmebusyra.work@gmail.com

Senarai Clients
advertise, advertorial, paid post, paid review,
Jika terdapat sebarang perubahan info, entri ini akan diupdate dari semasa ke semasa.

Post a Comment