SANDWICH TELUR BAWANG PUTIH

Selamat malam semua.
lama rasanya tak post entri makanan, jadi malam ni makanan yang tersangat lah simple. sandwich telur plus bawang putih plus lada putih. memang sedap! cuba korang try untuk bekfes esok pun boleh. lepas tu letak sos sikit. kenyang makan dua keping roti! kalau roti tu nak sapu butter pun boleh. lagi sedap,


fakta pasal tuan blog* aku memang suka bawang putih. kalau boleh semua masakan nak letak bawang putih. haha. memang tak la kan. okay, tq for reading. :)

7 comments:

  1. bila tengok roti pepagi cenggini, terasa kebulurannya....kecur liur dibuatnya...

    ReplyDelete
  2. bagusnya suka mkn bwg putih...huhu..baik utk kesihatan tu.

    ReplyDelete
  3. Salam singgah sini....sedapnya roti telur bawang putih...diana pun suka makan bawang putih....wangi...hihi

    ReplyDelete
  4. Salam kenal singgah dari blog Cik Akak.
    Nampak sedap.
    Roti aje kalau Mrs. A tak cukup tu.

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-