Tuesday, November 03, 2015

SANDWICH TELUR BAWANG PUTIH

Selamat malam semua.
lama rasanya tak post entri makanan, jadi malam ni makanan yang tersangat lah simple. sandwich telur plus bawang putih plus lada putih. memang sedap! cuba korang try untuk bekfes esok pun boleh. lepas tu letak sos sikit. kenyang makan dua keping roti! kalau roti tu nak sapu butter pun boleh. lagi sedap,


fakta pasal tuan blog* aku memang suka bawang putih. kalau boleh semua masakan nak letak bawang putih. haha. memang tak la kan. okay, tq for reading. :)

Share

Related Post

SANDWICH TELUR BAWANG PUTIH
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Keep in touch! Subscribe with your email to get the updates to your email inbox.

7 Readers ♥

Tulis Readers ♥
avatar
November 4, 2015 at 4:58 AM

bila tengok roti pepagi cenggini, terasa kebulurannya....kecur liur dibuatnya...

Reply
avatar
November 4, 2015 at 9:17 AM

bagusnya suka mkn bwg putih...huhu..baik utk kesihatan tu.

Reply
avatar
November 4, 2015 at 10:10 AM

tengok pun dah tau sedap. hee :D

Reply
avatar
November 4, 2015 at 11:49 AM

Salam singgah sini....sedapnya roti telur bawang putih...diana pun suka makan bawang putih....wangi...hihi

Reply
avatar
November 4, 2015 at 12:05 PM

Salam kenal singgah dari blog Cik Akak.
Nampak sedap.
Roti aje kalau Mrs. A tak cukup tu.

Reply