MELAKUKAN TERAPI KETAWA BOLEH HILANGKAN STRESS

Hai readers kesayangan!


                                                     ni diaaa! pegi mall pakai selipar hehe.

semalam keluar lepak dengan kawan yang rasanya dah 13 tahun bersama. kalau kawen dah ada anak 4 orang dah kan. hehe. tak pegi mana pun, keluar jalan2, makan.. yes! makan. itu paling penting, sebab perut aku tak boleh kosong nanti dia buat perangai. so baik jaga elok2. dekat aloq staq ada thai festival food. memang makanan semua orang2 thai yang buat. sodap2 semua! tapi before ke fest kita singgah sini dulu..


kita dating depan menara aloq staq!


memang lawa. nak tau sejauh mana lawa tu kena mai kedah dulu. 


lawa dari luar saja. tapi kalau naik atas menara tu, bagi aku kurang menarik sikit. boleh tengok2 macam tu jala. tengok bangunan, yang mana tak paham pasal bangunan2 pun terpaksa la tengok sebab dah naik. mungkin pihak menara kena naiktaraf lagi menara tu, bagi orang yang naik tu rasa syok lega bila turun. hehe. cadangan ja ni.. cadangan! kalau naik tu boleh tengok pantai best la jugak. tapi mana nak cari pantai tengah2 bandar aloq staq ni. haha.. merapu dah..


aku bukan penggemar kek moist coklat. tapi yang dekat cafe ni memang sedap gila! yang tak suka pun bila makan tiba2-tiba jatuh cinta dekat waiters tu. haha. dalam dia ada larva coklat. best!


kongsi berdua sebab nak bagi nampak sweet!


aku snaggup sengit2 ni demi hang! *mohon baca entri ni (sahira ahmad)


settle makan! 


lepas ni p thai food festival. tapi sempat amek gambar makanan 1 ja. tak sempat orang ramai. serabut sikit, pening..


 sedap ke ni? yes! sedap. 


kesimpulannya harini, aku asyik gelak ja. dah macam tak betul dah. tapi tak pa la kan, boleh hilang stress dalam kepala otak ni. huhu.. eh eh ada paparazi la. ada orang ketiga rupanya. hehe. okay bai! 

Assalamualaikum.. tq for reading :)

2 comments:

  1. hi busyra, salam kenal kembali...best yer lepak dengan kawan mkn pun port sedap.

    ReplyDelete
  2. ketawa dalam tangisan..hehee..tapi ketawa mmg ubat stress yg mujarab kan..

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-