Thursday, September 08, 2016

SIAPA NAK NAME CARD FREE 100 PCS??

Hai semua readers kesayangan!

siapa yang belum ada name card sendiri untuk blog korang? jom2 sama2 design kad sendiri dan terus dapat name card free okayyy. especially kepada blogger baru.. jangan cakap blogger baru, aku pun baru nak rasa ada name card sendiri. walaupun bukan blogger baru lagi, dah dekat 6 tahun berblogging. tapi blog still suam2 kuku lagi. hehe.. tak pernah nak ada mane card sendiri. 


kalau nak name card free tu moh ler ke sini pixajoy .. nanti ikut flow nya okay. semua kita design sendiri mengikut pilihan hati, nak letak gambar sendiri pun boleh. nantikan rupa name card aku ya. hehe. bai!

Share

Related Post

SIAPA NAK NAME CARD FREE 100 PCS??
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Keep in touch! Subscribe with your email to get the updates to your email inbox.

12 Readers ♥

Tulis Readers ♥
avatar
September 8, 2016 at 10:56 AM

baru semalam akak duk ushar pixajoy ni..tapi xreti nak design cmner..hehehe

Reply
avatar
September 8, 2016 at 11:01 AM

salam..
wahh cam best ni..nk try jgk..heee

Reply
avatar
September 9, 2016 at 2:35 PM

hehe. amek contoh design yg dia bg ja murni. lepas tu busyra tukar detail sendiri.

Reply
avatar
September 9, 2016 at 2:36 PM

ya free yana. sebelum ni 100 pcs rm35. tp skrng pixajoy buat promosi. cuma kena bayar postage sja.

Reply
avatar
September 23, 2016 at 1:08 PM

Boleh lagi ke ? Hahaah .. nak jugak

Reply
avatar
May 18, 2017 at 5:49 AM

Saya join

http://azlanbahar.com/contest/giveaway-free-name-card-busyratakiyudin/

Reply