Selagi tak puas hati.. - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Friday, October 28, 2016

Selagi tak puas hati..

Hai semua


hahaha.. mereng seketika!

kalau korang perasan dan ambek berat la pasal aku mesti korang perasan template dah berubah. eh ada ka yang perasan. mestilahhh.. :p pada awak maizann, awk dah tegur sy awal2 lagi dekat chat. haha. btw ni belum siap sepenuhnya. dan kalau korang perasan jugak. aku banyak kali tukar header! Ya Allah busyraaa. tak penat ke, asyik tukar ja kejanya. haha. macam aku cakap selagi tak puas hati. ni lah aku. huhu. haishhh. lagipun aku ni penganggur terhormat, asyik mengadap blog la kejanya. :p *doakan aku cepat2 dapat keja 

k lah. nanti sambung story lagi. lagipun banyak giveaway yang belum aku join! huhu. 


5 comments:

  1. Eh,nampak nama sendiri dlm entry ni :P , hahaha.
    Blog busyra dh makin matang dah designnya..blog mai je masih childish sebegitu rupa, hahaha.

    ReplyDelete
  2. Samalah kita busyra. Asyik tukar template je. Now pun tengah upgrade blog :)

    ReplyDelete
  3. BV pun rasa macam tetiba nak tukar template blog :D

    ReplyDelete
  4. Good luck busyra mencari template yang berkenan dihati. Hihihi Memang susah nak jumpa.. Kadang tu tengok demo, nampak cantik.

    Tapi.. Bila dah upload dalam blog kita, tunggang langgang lah pula. Jenuh nak edit satu persatu. :)

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved