Black Friday/ Cyber Monday Sale di Lazada diskaun sehingga 90% - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Saturday, November 26, 2016

Black Friday/ Cyber Monday Sale di Lazada diskaun sehingga 90%

Hai,


Hari ni aku dekat hospital saja sepanjang hari. akak aku selamat melahirkan baby girl.. alhamdulillah. aku dah dapat anak buah yang kedua. sebab tu la tak sempat nak buka lappy dan buka blog tercinta ni. hee. so malam ni baru sempat nak buka. then maknanya aku dah terlambat sehari untuk bagitau semua yang Lazada ada buat sale sampai 90% diskaunnnnn!!!. tapi belum terlambat untuk korang shopping dan habiskan duit!! :p macam-macam barang yang korang boleh pilih daripada 4 kategori utama. jom tengok di bawah!

1. Beauty Fanatics



Bagi peminat tegar barangan kosmetik. yang memang kalau tengok tu confirm akan beli. ha memang ni la tempatnya. murah2 mari beliii. haha *macam meniaga ikan dekat pasar :p

Boleh usha2 sendiri dekat lazada!


2. Family Superstar


Seterusnya ni, memang barang keperluan rumah la kan. dah nama pun family. hehe. siapa2 nak cari barang untuk deko2 rumah tu memang sesuai tengok di kategori ni. diskaun habesss!!


3. Tech Lovers


Okay, di kategori ni pulak memang untuk sesiapa yang penggemar gadget.. phone, tab, lappy. camera, semua lah! boleh cari dan survey satu2 dekat sini.


4. Trendsetters


Last kategori untuk sesiapa yang pantang nampak baju cantik! :p macam aku. haha. ehh. bukan baju je tau, bag, jam tangan, beg travel, semua boleh dapat di lazada ni. 


bagi penggemar shopping, jom! dekat bawah ni aku nak bagi free kupon untuk korang if nak shopping dengan Lazada. tapi untuk yang baru nak daftar je tau boleh guna kopun ni. grab okay! *seorang saja boleh guna




5 comments:

  1. Elakkan diri from melawat online shops ni hahaha

    http://www.erinazmir.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah melawat nanti mesti susah nak stop shopping.. Kan erin. Hahahaa reen pun same

      Delete
  2. Tudia macam macam ada, petik jari je. Tapi Mai tak ada online banking lagi sbb tu tak pernah shopping online,adeh.hahahaha.

    Kena bt segera ni!

    ReplyDelete
  3. Ada lagi chance nak shopping sampai esok. Happy :D

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved