FREE SAMPLE PIXY UV WHITENING TWO WAY CAKE - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Monday, March 06, 2017

FREE SAMPLE PIXY UV WHITENING TWO WAY CAKE

Hai semua


siang tadi aku ada terima sampul surat yang berisi free sample pixy uv whitening two way cake.. actually, aku memang pengguna bedak pixy dari dulu lagi.. kenapa aku apply nak dapatkan free sample dari pixy? salah satu sebabnya aku memang suka sample barang2 free ni.. hehe.. sapa tak suka kan, orang nak bagi kita cuba secara percuma.. selain tu, aku memang nak try cuba pixy jenis natural beige, nak tengok sesuai ke tak dengan muka aku.. sebab sebelum ni aku tak pernah tukar selain yang jenis natural white.. bedak pixy ni memang best bila pakai, sesuai dengan muka dan muka nampak natural gituuu.. macam mana nak dapatkan free sample pixy ni? haaa cepat-cepat isi form dekat page pixy sementara masih ada stok! dekat bahagian sebelah kiri klik pada 'Pixy pilihanku'..


aku x sure berapa lama pihak pixy ambil masa untuk pos, tapi rasanya aku punya ni, boleh la tahan dalam sebulan baru sampai dirumah. hehe. tak pe la kan.. tunggu ja, cepat lambat pun okay, janji sampai.. lepas aku try pakai yang natural beige ni, muka nampak gelap sikit.. so, aku lebih prefer pada yang natural white.. sebenarnya ada lagi warna lain, cuma aku tak ingat sangat.. yang lain tu rasanya ada yang lagi putih iaitu white cream.. yang putih sangat pun tak sesuai jugak dengan aku, nampak macam hantu cina.. hehehe.. 


selalunya kan kalau aku ke kedai nak beli yang natural white selalu habis.. itu maknanya ramai pengguna suka guna natural white.. mybe sesuai dengan semua jenis muka.. korang pengguna pixy ke tak? and korang prefer jenis warna yang mana satu? or korang memang tak pernah cuba bedak pixy lagi? kalau belum korang boleh lah isi form untuk dapatkan free sample tu ye..  



PIXY sempurnakan ku <3

24 comments:

  1. Seronok kan kalau dapat free items...
    Lagi lagi yang kita memang suka pakai...
    Mrs pip ni dah retired la kot nak request free item,
    malas semacam ja nak mengisi forms..
    Anyway, hope busyra happy dgn the pixy, and warna pun sesuai dgn tone kulit..
    Cheers...

    ReplyDelete
  2. Bestnya dpt free sample. Kalau busyra yg kulit putih pakai white cream nampak mcm hantu cina, kak ana yg gelap ni kalau pakai macam tepung gomak gamaknya. Hehe

    ReplyDelete
  3. Akak memang tak update lah Busyra. Tak pernah dengar jenama Pixy ni 😅 Nampak menarik pakej nya. Hihi.

    Kalau akak pakai Maybeline compact powder je. Suka yang natural beige jugak. Kalau pakai yang lain rasa tak sesuai dengan warna kulit. Tetiba terlebih cerah nanti. Hihi.

    ReplyDelete
  4. Best.. Best.. Akak pun suka bila dapat sample free..

    ReplyDelete
  5. salam ziarah & follow sis..

    akak pun pengguna tegar Pixy ni. selain murah, ianya sesuai dengan kulit esp yang berminyak. Ade kesemua koleksi warna sebab senang nak buat shading2 bagai...ihihi

    ReplyDelete
  6. hari tu dapat gak free sample time Pixy Malaysia datang kampus saya..memang best pakai pixy ^^

    ReplyDelete
  7. cute nyaa hehehe memang simpan la jawabnya.
    Banyak jugak isi yang free sample nih, tapi satu pun tak dapat ceit !

    ReplyDelete
  8. pernah guna make up remover brand Pixi. nak try jugak guna bedak dia lah. hehe

    ReplyDelete
  9. Akak pown guna pixy gak.. Bedak lain x leh blah takat ni... huhuhu

    ReplyDelete
  10. Saya pengguna PIXY jugak, tp yang bekas pink bukan putih macamni.
    Tp, sebenarnya jarang sgt pakai sebab kurang kerajinan. Kihkih

    ReplyDelete
  11. haha benda-benda yang paling best dekat dunia ni memang benda free kan? bila free tu nikmat dia rasa lain sikit dari yang berbayar kah2.

    ReplyDelete
  12. Pernah jugak jadi pengguna PIXY ni dulu :)

    ReplyDelete
  13. siapa x suka dpt benda free kan? sy bukan pguna pixy, x prnh try pun

    ReplyDelete
  14. CR rajin jugak isi form free sample ni. Dan baru ni pernh gak dpt yg pixy. CR memang pengguna pixy dah 2tahun. Pakai natural beige sbb kulit CR gelap sikit. Huhu

    ReplyDelete
  15. akak tak penah pakai pixy.. akak gune silky girl je.. hihi

    ReplyDelete
  16. wahhhh macam best je brnd ni...tak pernah cuba lagi

    ReplyDelete
  17. Memang best pakai pixy ni. Lya pon pengguna setia tapi selalu tukar2 dengan silkygirl jugak

    ReplyDelete
  18. dapat benda free ni sape je yg tak suka kan. silap p pilih color tu. kalau tak dah jimat boleh pkai bedak baru

    ReplyDelete
  19. Mai tak pernah lagi pakai Pixy, macam ramai je cakap best, boleh try nanti ni.

    ReplyDelete
  20. Pernah pakai pixy tapi tukar maybelline(betul ke ejaan) hahaha. Selalu tak istiqomah dengan satu 😂

    ReplyDelete
  21. Dah pernah pakai! and coverage dia best gila!

    ieyra h. | blog

    ReplyDelete

Copyright © 2010 Busyra Takiyudin All Right Reserved