TEMPAHAN 800 KEPING BIZ CARD FARAH OPTOMETRIST - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Monday, July 10, 2017

TEMPAHAN 800 KEPING BIZ CARD FARAH OPTOMETRIST

Hai semua.


alhamdulillah, siap akhirnya tempahan biz card dari akak Farah kedai cermin mata.. dia tempah sebanyak 800 keping iaitu 8 box biz card.. dia request nak warna tema hitam dan merah, katanya fanatik dengan warna tu.. hehe. tak lupa jugak masukkan gambar orang pakai cermin mata.. design ni nak depan dan belakang.. Alhamdulillah dengan beberapa kali penukaran dia setuju dan terus proceed untuk print.. jenis material yang kak farah ni nak jenis matte biasa.. warna selepas print okay dan cantik.




bagi sesiapa yang nak buat tempahan boleh contact di email busyra_23@yahoo.com  ..bukan saja unutk namecard tapi untuk semua jenis design (banner, bunting, flyers, logo dan sebagainya). InshaAllah aku akan share banyak lagi design lepas ni macam2 jenis design.. 

*busy sikit sekarang ni sebab dalam proses cat bilik.. hehe. nanti aku share pada korang. diy sendiri. 

21 comments:

  1. Menarik gabungan warna merah hitam tu.

    ReplyDelete
  2. meriah tempahan... Allhamdulillah...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki semua ni.

    Wah cat bilik. Ada event penting ke tuuuu? Hehe

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah. rezeki tu. semoga makin murah rezeki ya

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum busyra....alhamdullilah rezeki..cantik la...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  6. Cantik kad tu.
    semoga dapat lebih banyak tempahan lagi.

    ReplyDelete
  7. wow.. rezeki busyra tu.. alhamdulillah..

    selamat hari raya dik.. mintak maaf kalau ade salah silap ye..

    ReplyDelete
  8. cantik dan simple..nice....

    ReplyDelete
  9. wahhh lawa lawa! nanti nak tumpang print boleh? design da ada.
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved