Monday, July 10, 2017

TEMPAHAN 800 KEPING BIZ CARD FARAH OPTOMETRIST

Hai semua.


alhamdulillah, siap akhirnya tempahan biz card dari akak Farah kedai cermin mata.. dia tempah sebanyak 800 keping iaitu 8 box biz card.. dia request nak warna tema hitam dan merah, katanya fanatik dengan warna tu.. hehe. tak lupa jugak masukkan gambar orang pakai cermin mata.. design ni nak depan dan belakang.. Alhamdulillah dengan beberapa kali penukaran dia setuju dan terus proceed untuk print.. jenis material yang kak farah ni nak jenis matte biasa.. warna selepas print okay dan cantik.




bagi sesiapa yang nak buat tempahan boleh contact di email busyra_23@yahoo.com  ..bukan saja unutk namecard tapi untuk semua jenis design (banner, bunting, flyers, logo dan sebagainya). InshaAllah aku akan share banyak lagi design lepas ni macam2 jenis design.. 

*busy sikit sekarang ni sebab dalam proses cat bilik.. hehe. nanti aku share pada korang. diy sendiri. 

Share

Related Post

TEMPAHAN 800 KEPING BIZ CARD FARAH OPTOMETRIST
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Keep in touch! Subscribe with your email to get the updates to your email inbox.

18 Readers ♥

Tulis Readers ♥
avatar
July 10, 2017 at 11:56 AM

Menarik gabungan warna merah hitam tu.

Reply
avatar
July 10, 2017 at 3:28 PM

meriah tempahan... Allhamdulillah...

Reply
avatar
July 10, 2017 at 3:37 PM

Alhamdulillah rezeki semua ni.

Wah cat bilik. Ada event penting ke tuuuu? Hehe

Reply
avatar
July 12, 2017 at 7:30 PM

alhamdulillah. rezeki tu. semoga makin murah rezeki ya

Reply
avatar
July 13, 2017 at 7:40 AM

Rezeki hari raya buat busyra

Reply
avatar
July 13, 2017 at 9:05 AM

assalamualaikum busyra....alhamdullilah rezeki..cantik la...
** Mama Maszull

Reply
avatar
July 13, 2017 at 10:26 AM

Cantik kad tu.
semoga dapat lebih banyak tempahan lagi.

Reply
avatar
July 13, 2017 at 1:38 PM

wow.. rezeki busyra tu.. alhamdulillah..

selamat hari raya dik.. mintak maaf kalau ade salah silap ye..

Reply
avatar
July 14, 2017 at 12:14 AM

Cantik...nampak smart...

Reply
avatar
cci
July 14, 2017 at 12:43 AM

cantik dan simple..nice....

Reply