DRAFTING DESIGN TSHIRT KELAS SMK TELUK KUMBAR II - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Sunday, September 24, 2017

DRAFTING DESIGN TSHIRT KELAS SMK TELUK KUMBAR II

Hai..


Alhamdulillah.. kali ni tempahan untuk tshirt kelas bagi SMK Teluk Kumbar II, Penang.. Customer mintak untuk design yang simple dan nak warna maroon & gold. so, busyra kena draf dekat buku dulu.. nanti baru draf design dalam photoshop.. step by step.. kalau customer okay baru kita proceed untuk printing.. 


Abaikan tulisan yang sememangnya buruk sejak azali.. haha. time malas dan nak cepat memang macam ni la jawabnya.. kalau rajin tu helokkkk la sikit.. hehe. buku ni semestinya akan di bawak kemana saja. wajib ada dalam handbag, nasib baik saiz A5!.. buku yang sememangnya khusus untuk blog dan graphic design.. segala quotation harga semua ada dalam ni.. memang orang kata kalau dalam komputer lagi senang.. yaa, dalam komputer pun ada tapi dalam buku pun wajib ada, senang nak rujuk. siapa masih menggunakan notebook untuk catat segala benda, kita geng! :D


Untuk sebarang tempahan design boleh hubungi busyra di whatsapp 0146729316 ataupun kalau nak mintak quotation harga hantar ke email busyra_23@yahoo.com

6 comments:

  1. Allhamdulillah... semoga busyra terus dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilah rezeki busyra dapat tempahan

    ReplyDelete
  3. Wahh hebat kawan kitaaa ni. Semoga design Busyra menepati kehendak customers sokmo. Samalah kita geng tulis dalam notebook. Hahaha, tradisional betul :P

    ReplyDelete
  4. Berbakat la Busyra. Alhamdulillah! Keep it up :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah rezeki tu busyra. Semoga terus dimurahkan rezeki ye. Dan semoga terus berjaya.

    ReplyDelete
  6. cantiknya buku nota dia. betul tu, kena ada buku nota juga walaupun boleh simpan dalam komputer je.

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved