TEMPAHAN 300 PCS BISNES KAD SERENDAH RM60 - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Sunday, September 17, 2017

TEMPAHAN 300 PCS BISNES KAD SERENDAH RM60

Hai..

Harini busyra nak tunjuk 2 koleksi design yang dah siap order.. minimum order sekarang ni busyra hanya ambil 300 pcs ke atas ye. RM60 untuk 300 pcs (depan) dan RM72 (depan, belakang).. bulan Ogos haritu busyra ada buat promosi, tapi sekarang ni dah tak ada, harga back to normal.. boleh tengok harga disini bagi yang berminat nak menempah > DESIGN ORDER ..yang pastinya design free! busyra akan design mengikut permintaan korang.


Design ni dari  customer Puan Natasha Yusoff.. Seorang Stokis Eyzazakiey. 


Design ni pula dari customer Tuan Mohd Zulfadli.. Seorang Timbalan Pengarah Jab. Penghilitan Hidupan Liar, Terengganu. 

Terima Kasih pada yang sudi order dari busyra.. Alhamdulillah customer suka.. doakan busyra berjaya dalam bidang ni ye my lovely readers! busyra sekarang ni memang fokus pada graphic designer dan blogger.. Bagi yang berminat boleh terus whatsapp busyra di 0146729316

"You'll be smiling every time you see my design. Guaranteed!" -Little Home-

9 comments:

  1. Suka design yang no 2 tu.. Nampak sangat ekslusif..

    ReplyDelete
  2. Moga Busyra terus berjaya...dilimpahi rezeki..amin..in shaa Allah.

    ReplyDelete
  3. suka tengok design2 busyra...harga pun berpatutan,tahniah dik moga sukses selalu ya

    ReplyDelete
  4. WOo! Smart lah..smoga success alwys busyra

    ReplyDelete
  5. murah ni dan design yang cantik.. hehe

    ReplyDelete
  6. Mudah2an akan bertambah2 sambutannya.

    ReplyDelete
  7. Hasil kerja tangan yang ohsem... cantik....

    ReplyDelete
  8. ohsem.
    murah.
    im shaa Allah nanti nak oder la.
    lom pernah buat namecard utk blog.

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved