DESIGN ORDER - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

DESIGN ORDER

"Seni datang dari hati"
Terima kasih kerana berminat untuk menempah design di Little Home Design & Printing (LH).. Sebelum anda menempah design, LH telah menyediakan quotation harga untuk memudahkan anda membuat rujukan.. Harga yang dinyatakan ini adalah harga asal dan harga akan berubah bila ada promosi sahaja.. 

1. BANNER (Sekaki RM2.00) - Normal Banner/ Banting (2' x 5') = RM20.00

2. FLYERS (Harga seperti dibawah) Contoh saiz ialah Saiz A4, A5, A6, dan DL

3. BUSINESS CARD4. STICKER (Dalam proses meletakkan quotation)

5. LOGO (Untuk 1 logo harga RM50 & untuk 3 logo RM100)

6. RUBBER STAMP (Dalam proses meletakkan quotation)

7. BILL BOOK (Terdapat 3 contoh design di bawah yang boleh dijadikan rujukan. Minimum order untuk bill book adalah 10 buah)Dibawah adalah hasil tempahan design dari customer: (Koleksi Design customer akan di update)

 Sticker
 Banner
 Biz Card
 Billboard
 Menu Card
 Next!

Di bawah ini adalah hasil karya (sekadar suka-suka) penulis yang ingin diberikan kepada pembaca:

 Next!

Penafian 

Segala lukisan grafik di dalam blog ini adalah dari hasil ciptaan busyratakiyudin tanpa sebarang copy paste dari mana-mana pihak. Lukisan yang dilukis adalah menggunakan Abobe Photoshop CS5 dan Adobe Illustrator CS6

Hak milik dan Hak cipta

Segala gambar mahupun doodle tidaklah dibenarkan copy dan paste sesuka hati tanpa mendapat keizinan daripada penulis kecuali sememangnya penulis ingin memberi kepada semua. jika berminat untuk berkongsi lukisan ini adalah dibenarkan dan pastikan credit to busyratakiyudin. sebarang unsur copy tanpa meletakkan credit akan di ambil tindakan. terima kasih :)

Tempahan

Jika mempunyai sebarang tempahan design mengenai logo/ banner/ billboard/ sticker/ watermark/ header ataupun selain daripada itu adalah dialu-alukan. harga yang dikenakan adalah di bawah mengikut jenis perkhidmatan yang diinginkan. Sebarang pertanyaan lanjut boleh email ke busyra_23@yahoo.com @ whatsapp 014-6729316

note: No 017-5719091 tidak digunakan lagi.

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved