PORTFOLIO

"seni datang dari hati"


Penafian 

segala lukisan grafik di dalam blog ini adalah dari hasil ciptaan busyratakiyudin tanpa sebarang copy paste dari mana-mana pihak. Lukisan yang dilukis adalah menggunakan abobe photoshop CS5.

Impian

Walaupun sekadar suka-suka membuat lukisan ini, penulis juga mempunyai impian untuk mempunyai sebuah portfolio di masa hadapan untuk dijadikan bahan rujukan umum kepada orang ramai yang berminat dengan seni lukisan grafik.

Hak milik dan Hak cipta

segala gambar mahupun doodle adalah hak milik busyratakiyudin. tidaklah dibenarkan copy dan paste sesuka hati tanpa mendapat keizinan daripada penulis kecuali sememangnya penulis ingin memberi kepada semua. jika berminat untuk berkongsi lukisan ini adalah dibenarkan dan pastikan credit to busyratakiyudin. sebarang unsur copy tanpa meletakkan credit akan di ambil tindakan. terima kasih :)

Tempahan

jika mempunyai sebarang tempahan mengenai logo/ banner/ simple doodle/ watermark/ header ataupun selain daripada itu adalah dialu-alukan. harga yang diberikan adalah di bawah RM20 untuk semua jenis perkhidmatan. Ini adalah permulaan bisnes bagi penulis. sebarang pertanyaan lanjut boleh email ke busyra_23@yahoo.com.


Di bawah ini adalah hasil karya penulis sejak awal 2012 :


Doodle Face

Free Header Tema Epal

Simple Header Awan

Cartoon Photo

Doodle Quotes 1

Doodle Quote 2

Doodle Qoute 3

Vector Heliza Helmi

Print Bookmark Tema Hitam

Print Raya Props

Next!

No comments:

Post a Comment

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-