PORTFOLIO

"seni datang dari hati"


Penafian 

Segala lukisan grafik di dalam blog ini adalah dari hasil ciptaan busyratakiyudin tanpa sebarang copy paste dari mana-mana pihak. Lukisan yang dilukis adalah menggunakan Abobe Photoshop CS5 dan Adobe Illustrator CS6

Hak milik dan Hak cipta

Segala gambar mahupun doodle adalah hak milik busyratakiyudin. tidaklah dibenarkan copy dan paste sesuka hati tanpa mendapat keizinan daripada penulis kecuali sememangnya penulis ingin memberi kepada semua. jika berminat untuk berkongsi lukisan ini adalah dibenarkan dan pastikan credit to busyratakiyudin. sebarang unsur copy tanpa meletakkan credit akan di ambil tindakan. terima kasih :)

Tempahan

Jika mempunyai sebarang tempahan design mengenai logo/ banner/ billboard/ sticker/ watermark/ header ataupun selain daripada itu adalah dialu-alukan. harga yang dikenakan adalah di bawah RM50 mengikut jenis perkhidmatan yang diinginkan. Sebarang pertanyaan lanjut boleh email ke busyra_23@yahoo.com.


Di bawah ini adalah hasil karya (sekadar suka-suka) penulis :


Doodle Face

Free Header Tema Epal

Simple Header Awan

Cartoon Photo

Doodle Quotes 1

Doodle Quote 2

Doodle Qoute 3

Vector Heliza Helmi

Print Bookmark Tema Hitam

Print Raya Props

Next!


Dibawah adalah hasil tempahan design dari customer:


 Sticker

 Banner

 Biz Card

 Billboard

 Menu Card

 Next!

No comments:

Post a Comment

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-