DESIGN ORDER - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

DESIGN ORDER

"Seni datang dari hati"
Terima kasih kerana berminat untuk menempah design di Little Home Design & Printing (LH).. Sebelum anda menempah design, LH telah menyediakan quotation harga untuk memudahkan anda membuat rujukan.. Harga yang dinyatakan ini adalah harga asal dan harga akan berubah bila ada promosi sahaja.. 

1. BANNER (Sekaki RM2.00) - Normal Banner/ Banting (2' x 5') = RM20.00

2. FLYERS (Harga seperti dibawah) Contoh saiz ialah Saiz A4, A5, A6, dan DL

3. BUSINESS CARD
Untuk masa sekarang pada 1 Ogos- 31 Ogos LH ada buat promosi, boleh tengok harga di >> SINI ..Selepas pada tarikh diatas, harga kembali pada normal seperti di bawah:4. STICKER (Dalam proses meletakkan quotation)

5. LOGO (Untuk 1 logo harga RM50 & untuk 3 logo RM100)

6. RUBBER STAMP (Dalam proses meletakkan quotation)

7. BILL BOOK (Dalam proses meletakkan quotation)

Dibawah adalah hasil tempahan design dari customer: (Koleksi Design customer akan di update)

 Sticker

 Banner

 Biz Card

 Billboard

 Menu Card

 Next!


Di bawah ini adalah hasil karya (sekadar suka-suka) penulis yang ingin diberikan kepada pembaca: Next!

Penafian 

Segala lukisan grafik di dalam blog ini adalah dari hasil ciptaan busyratakiyudin tanpa sebarang copy paste dari mana-mana pihak. Lukisan yang dilukis adalah menggunakan Abobe Photoshop CS5 dan Adobe Illustrator CS6

Hak milik dan Hak cipta

Segala gambar mahupun doodle tidaklah dibenarkan copy dan paste sesuka hati tanpa mendapat keizinan daripada penulis kecuali sememangnya penulis ingin memberi kepada semua. jika berminat untuk berkongsi lukisan ini adalah dibenarkan dan pastikan credit to busyratakiyudin. sebarang unsur copy tanpa meletakkan credit akan di ambil tindakan. terima kasih :)

Tempahan

Jika mempunyai sebarang tempahan design mengenai logo/ banner/ billboard/ sticker/ watermark/ header ataupun selain daripada itu adalah dialu-alukan. harga yang dikenakan adalah di bawah mengikut jenis perkhidmatan yang diinginkan. Sebarang pertanyaan lanjut boleh email ke busyra_23@yahoo.com @ whatsapp 017-5719091

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2010 Busyra Takiyudin All Right Reserved