TUTORIAL BUAT BUNGA KONVO SENDIRI - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Friday, November 17, 2017

TUTORIAL BUAT BUNGA KONVO SENDIRI

Hai.. Tutorial ni untuk sesiapa yang nak bagi gift kepada kawan-kawan ataupun adik beradik tapi nak cuba buat bunga konvo sendiri boleh la try tutorial ni.. Ya, mesti ramai yang cakap, beli je la kan senang. Tapi korang tau tak kalau buat sendiri tu ada sentimental value tersendiri. Tutorial ni kredit kepada Noor Nizah Amir di facebook.


Langkah 1


Langkah 2


Langkah 3


Langkah 4


Langkah 5


Langkah 6


Langkah 7


Langkah 8


Langkah 9


Langkah 10


Siappp

4 comments:

  1. Cantiknya kombinasi warna tu.. Purple lagi.
    Bole la Kaklong buat sendiri untuk konvo adik nanti ^^

    ReplyDelete
  2. Kalau gantikan dengan coklat lagi ohsem.. Hehehe.. Idea nie.. Nice.. Tq Busyra..

    ReplyDelete
  3. Semua boleh buat. Antara rajin atau malas jee. Haha

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved