KEKAL SIHAT DENGAN MINUMAN VESPRO LIVEBERRIES - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Thursday, May 03, 2018

KEKAL SIHAT DENGAN MINUMAN VESPRO LIVEBERRIES

LiveBerries, VesPro LiveBerries, kekal sihat, minuman serbuk, campuran buah,

KEKAL SIHAT DENGAN MINUMAN VESPRO LIVEBERRIES | VesPro LiveBerries adalah minuman berry yang lazat dalam bentuk serbuk dan dirumus dengan 9 jenis beri dari ladang California, Maine dan North Carolina.. Ia boleh memberi kesan yang baik dan bermanfaat kepada kesihatan kita. Apa yang paling penting, tiada perisa tiruan, pewarna atau pemanis buatan. Formula vegetarian. Untuk pengetahuan korang, LiveBerries ini adalah keluaran dari Dynamic Nutrition Sdn Bhd.

LiveBerries mempunyai 9 jenis campuran berries terpilih:

1. Blackberry
2. Strawberry
3. Red Raspberry
4. Black Raspberry
5. Boysenberry
6. Cherry
7. Blueberry
8. Cranberry
9. Mulberry

LiveBerries, VesPro LiveBerries, kekal sihat, minuman serbuk, campuran buah,

Siapa yang boleh amalkan LiveBerries?

Semua peringkat umur dan jantina boleh amalkannya (Dari kanak-kanak seawal umur 7 tahun sehingga warga emas)

Manfaat Vespro LiveBerries

1. Merawat benjolan payudara pada peringkat awal
2. Merawat saluran kencing
3. Sesuai untuk kanak-kanak yang tidak suka makan sayur
4. Mengurangkan tekanan emosi dan stress bagi yang sibuk bekerja
5. Mencegah penyakit Parkinsons dan Alzheimer
6. Meningkatkan pemulihan daripada strok
7. Meningkatkan daya penglihatan
8. Mempercepatkan keberkesanan semua produk penjagaan kulit dengan membunuh racun/jangkitan yang ada dalam darah
9. Dapat mengurangkan masalah penuaan
10. Membantu mengurangkan berat badan

LiveBerries, VesPro LiveBerries, kekal sihat, minuman serbuk, campuran buah,

Arahan dan Cara Pengambilan

Campurkan 1 sachet LiveBerries dalam 125ml air atau jus (di bawah 40°c). Kacau sehingga larut dan kemudian boleh terus di minum selepas makan.

LiveBerries, VesPro LiveBerries, kekal sihat, minuman serbuk, campuran buah,

Simpan di tempat yang sejuk, gelap dan kering
Berat bersih: 4g X 20 sachets

LiveBerries, VesPro LiveBerries, kekal sihat, minuman serbuk, campuran buah,

Review dari Busyra

Kalau bab rasa ia tak manis dan tak pahit sangat. Ada juga rasa masam sikit. Eh nama pun campuran buah-buahan kan, mesti lah rasa macam-macam. Badan pun lebih bertenaga selepas amalkanya.. and one more thing, rasa emosi busyra lebih stabil. Bukan nak cakap emosi busyra tak menentu. haha. Tapi ia boleh bagi kita rasa lebih tenang dan tak terlalu stress dengan kerja seharian. 

LiveBerries lebih kepada menjaga kesihatan dan terus kekal sihat bermaya. Busyra tak nak sihat sorang-sorang. Jom sesama kita jaga kesihatan dengan amalkan VesPro LiveBerries! 

LiveBerries, VesPro LiveBerries, kekal sihat, minuman serbuk, campuran buah,

Busyra ada good news untuk sesiapa yang beli secara online di > SINI ,boleh guna promo code dibawah (diskaun sebanyak RM5)

-- busyra5 --

Info Lanjut:

Facebook: Dynamic Nutrition
Hotline: 011-3558 4176
Alamat: No. 18, Jalan Industri USJ1/6, Taman Perindustrian USJ1,
47600 Subang Jaya, Selangor Malaysia

4 comments:

  1. Wow....best ni...nak terjahlah.

    ReplyDelete
  2. memang bagus jenama dari dynamic nutritions ni kan busyra..

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved