JIMAT MASA DAN WANG DENGAN TUKAR TAYAR KERETA DI MYTAYAR.COM - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Thursday, July 12, 2018

JIMAT MASA DAN WANG DENGAN TUKAR TAYAR KERETA DI MYTAYAR.COM

service, tayar kereta, tukar tayar kereta, jimat masa dan wang, tayar kereta baru, Ridzuwan Ayeop, mytayar, kedaionlinemalaysia, kereta axia, kereta myvi, kereta perodua, harga lebih murah,

JIMAT MASA DAN WANG DENGAN TUKAR TAYAR DI  MYTAYAR.COM | Siapa arif tentang servis kereta? Pernah tak korang terfikir kalau travel jauh dan alami masalah bunga tayar botak atau bocor tayar kereta? Kos untuk tukar pastinya mahal kalau korang tak tahu mana kedai yang terbaik untuk beli. Busyra yakin ramai yang kurang tahu mengenai ini terutamanya bagi kaum wanita like me! So, busyra create satu entri khas ni untuk sharing dengan korang! Lepas ni korang tak perlu risau nak survey harga lagi. Pastinya akan jimat masa dan wang dengan tukar tayar di MyTayar.com. 

Korang tahu tak apa itu MyTayar.com? Mytayar.com adalah laman web pasaran automotif yang kini menawarkan pakej tayar dan perkhidmatan kereta. Objektif utama MyTayar adalah untuk menghalang pengguna daripada ditipu oleh pihak yang tidak bertanggungjawab keatas mana-mana pengguna.

Dengan MyTayar.com, korang boleh dapatkan segala maklumat mengenai tayar seperti jenama, saiz tayar bersesuaian dan yang paling penting harga jualan berbaloi dan mampu milik.

service, tayar kereta, tukar tayar kereta, jimat masa dan wang, tayar kereta baru, Ridzuwan Ayeop, mytayar, kedaionlinemalaysia, kereta axia, kereta myvi, kereta perodua, harga lebih murah,

MyTayar akan membantu pengguna membeli tayar secara "Jimat, Mudah dan Telus" dari Bengkel Rangkaian yang menyertai mereka. Pada masa ini, mereka mempunyai 120 Bengkel Rangkaian yang diselaraskan di Lembah Klang, Johor Bharu dan Ipoh. Mereka akan menambah lebih banyak Rangkaian Bengkel di lokasi lain tidak lama lagi.

Dengan membenarkan Bengkel Rangkaian untuk memasukkan harga mereka secara langsung di laman web semasa mengikut standard harga yang telah ditetapkan, pengguna akan berpuas hati dengan pelbagai pilihan tayar pada harga yang kompetitif.

service, tayar kereta, tukar tayar kereta, jimat masa dan wang, tayar kereta baru, Ridzuwan Ayeop, mytayar, kedaionlinemalaysia, kereta axia, kereta myvi, kereta perodua, harga lebih murah,

Sebagai contoh, Bengkel A mungkin menawarkan harga yang rendah pada tayar Michelin tetapi bukan untuk tayar Continental yang lebih murah oleh Bengkel B. Oleh itu, pengguna boleh memilih harga terendah atau membuat keputusan berdasarkan lokasi dan jarak.

Ini memberi kuasa kepada pengguna untuk membuat keputusan sebelum membeli. Mereka juga telah menyamakan aspek teknikal tayar. Lihat gambar di bawah di mana tayar yang sama pada Perodua Axia 1.0L Special Edition (2017) ditawarkan pada harga yang berbeza oleh setiap bengkel individu.

service, tayar kereta, tukar tayar kereta, jimat masa dan wang, tayar kereta baru, Ridzuwan Ayeop, mytayar, kedaionlinemalaysia, kereta axia, kereta myvi, kereta perodua, harga lebih murah,

LANGKAH UNTUK MEMBELI

Korang boleh lihat gambar dan video di bawah untuk lebih fahami.

service, tayar kereta, tukar tayar kereta, jimat masa dan wang, tayar kereta baru, Ridzuwan Ayeop, mytayar, kedaionlinemalaysia, kereta axia, kereta myvi, kereta perodua, harga lebih murah,



Menurut pengasasnya, Ridzuwan Ayeop, MyTayar.com ialah kedai online pertama di Malaysia yang membolehkan pengguna mendapat segala informasi mengenai tayar.

Apabila memilih tayar yang diinginkan, pengguna perlu bayar deposit 5% daripada jumlah keseluruhan, dan bayaran penuh dilakukan selepas selesai proses menukar tayar. Menerusi MyTayar.com, pengguna tidak perlu risau ditipu kerana semua bengkel yang dipilih sudah mendaftar dengan kami.

Bukan saja menjimatkan masa, pengguna juga boleh melakukan perbandingan harga. Ini secara tidak langsung membolehkan pengguna mendapatkan harga terendah yang mungkin tidak ada di bengkel tayar lain, katanya lagi.

So, apa tunggu lagi. Jom cari dan tukar tanya baru kereta korang dengan MyTayar.com sekarang!

Info Lanjut

Hotline: +6010-77 TAYAR (+6010-77 82927)
Email: info@mytayar.com

6 comments:

  1. lagi senang bila dah ada mytayar ni kan busyra...

    ReplyDelete
  2. senanglah lepas ni, semua online je hehehe

    ReplyDelete
  3. Husband kak ana pun nak guna mytayar ni. Harga lebih murah tau. Senang nak tally dengan bajet kita.

    ReplyDelete
  4. Baguslah ada online.. Survey dan bandingkan dulu sebelum beli..

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved