BELI BARANG DAPAT DISKAUN DENGAN SGshop MAY SALE! - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Thursday, April 25, 2019

BELI BARANG DAPAT DISKAUN DENGAN SGshop MAY SALE!

BELI BARANG DAPAT DISKAUN DENGAN SGshop MAY SALE! | Hai korang.. Lama rasanya busyra tak update entri berkaitan dengan shopping! Tangan ni rasa gatal sangat nak membeli. hehe. Busyra jarang beli barang di kedai, selalu beli online sebab duduk depan laptop je tak susah-susah nak ke luar kan. Baru-baru ni busyra ada dengar yang beli barang dapat diskaun tau! semunya dengan SGshop May Sale.. Seriously? Kena la baca dulu guys..
May Sale 2019, Online Shopping, SGshop, Diskaun, diskaun bulan Mei, SGreward, SGcoupon
Terus busyra usha website SGshop.. Tak sabarnya nak tunggu bulan Mei.  Eh kejap sebelum busyra story panjang lebar, korang ni sebenarnya dah tahu belum pasal website online shopping SGshop ni? 

SGshop adalah satu laman web online shopping dari China yang menawarkan barangan yang berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan serta ada yang murah yang tak masuk akal. Korang jangan risau, SGshop adalah laman web e-dagang China yang dipercayai. Busyra sendiri dah ada shopping experience dengan mereka tau. Boleh baca di SINI ..

MAY SALE ini akan diadakan tak lama lagi, bermacam-macam diskaun yang mereka tawarkan bagi memudahkan korang untuk shopping. Antaranya adalah:

1 Mei hingga 31 Mei 2019
- SGcoupon RM5 akan diberikan kepada pengguna dan simpan kod nya. Setiap pengguna tunggal boleh mendapatkan SGcoupon dalam tempoh promosi.

May Sale 2019, Online Shopping, SGshop, Diskaun, diskaun bulan Mei, SGreward, SGcoupon

1 Mei hingga 7 Mei 2019
- 15% penghantaran udara + 50% diskaun yuran perkhidmatan untuk jumlah perbelanjaan (Pembayaran pertama) mencapai RM100 atau ke atas.
May Sale 2019, Online Shopping, SGshop, Diskaun, diskaun bulan Mei, SGreward, SGcoupon

11 Mei hingga 13 Mei 2019
- 10% diskaun penghantaran laut.

May Sale 2019, Online Shopping, SGshop, Diskaun, diskaun bulan Mei, SGreward, SGcoupon

15 Mei hingga 20 Mei 2019
- Dapatkan 1 SGreward Shard untuk setiap perbelanjaan RM1. Setiap 10 SGreward Shard boleh ditebus untuk RM1 SGreward. Shard terhad hanya dari pesanan pembelian (Pembayaran Pertama) sahaja.

May Sale 2019, Online Shopping, SGshop, Diskaun, diskaun bulan Mei, SGreward, SGcoupon

21 Mei hingga 31 Mei 2019
- Dapatkan paket hijau. Berpeluang untuk memenangi SGreward untuk RM10, RM5 dan RM2.

May Sale 2019, Online Shopping, SGshop, Diskaun, diskaun bulan Mei, SGreward, SGcoupon

See! Semuanya menarik kan? Siapa nak bagi diskaun macam tu kalau korang shopping. Banyak tau dapat diskaun. Memang promosi kaw kaw sehingga tamat bulan Mei nanti. Korang tau tak busyra pernah shopping meja pejabat di SGshop ni memang sampai sekarang busyra guna. Tak rosak apa pun, malah sangat kukuh dan cantik! ..Busyra tak akan puji sesuatu produk tu kalau tak memberi manfaat yang baik pada busyra.. Sangat suka dengan kualiti barangan dari mereka, biar lah sedikit lambat masa penghantaran nya asalkan kita puas hati kan?

Belum sampai May Sale lagi busyra dah berkenan beberapa barangan di bawah. Semua barang dari China memang murah-murah belaka tapi mempunyai kualiti yang super wow tau! Jom tengok barang apa yang busyra tersuka tanpa sengaja ni. haha.

1. Women's Sports Net Shoes
RM 17.24

May Sale 2019, Online Shopping, SGshop, Diskaun, diskaun bulan Mei, SGreward, SGcoupon

2. Waterproof Shoulder Bag
RM 19.31

May Sale 2019, Online Shopping, SGshop, Diskaun, diskaun bulan Mei, SGreward, SGcoupon

3.  Office Chair (massage foot)
RM 129.66

May Sale 2019, Online Shopping, SGshop, Diskaun, diskaun bulan Mei, SGreward, SGcoupon

So korang! Jangan buat-buat lupa 1 Mei nanti tau! Guna promo code di bawah okay. Korang akan dapat 10% diskaun!!

MAYSALE2019
May Sale 2019, Online Shopping, SGshop, Diskaun, diskaun bulan Mei, SGreward, SGcoupon

Matlumat Lanjut

Hotline: 1700-818-315

3 comments:

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved