ADDICTED DENGAN AYAM PEDAS KOREAN MARRYBROWN - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Tuesday, August 06, 2019

ADDICTED DENGAN AYAM PEDAS KOREAN MARRYBROWN

Marrybrown, ayam pedas korean, Marrybrown korean sensasi, ayam pedas,

ADDICTED DENGAN AYAM PEDAS KOREAN MARRYBROWN | Kenapalah busyra ni sejenis yang malas nak update blog. Help me untuk rajinkan diri menulisss.. Kadang tu ada ja idea tapi tangan berat sangat nak menaip..huhu. Okay lah back to topic! Sumpah busyra tak boleh move on dengan Ayam Pedas Korean Marrybrown. Serius sedap.. Dulu dorang stop lama jugak then buat balik, syukur nikmat. hehe..

Marrybrown, ayam pedas korean, Marrybrown korean sensasi, ayam pedas,

Kalau ke Marrybrown if ada ayam pedas ni, sure busyra akan order tak nampak yang lain dah. Ada 6 ketul tu I punya sorang.. haha. Pernah juga pergi Marrybrown Alor Setar, tapi hampa gila sebab asyik cakap habis, habis, habis.. Selalu busyra akan ke Marrybrown, Mydin Sungai Petani.. Confirm ada!

Marrybrown, ayam pedas korean, Marrybrown korean sensasi, ayam pedas,

Marrybrown, ayam pedas korean, Marrybrown korean sensasi, ayam pedas,

Harga dia RM15.90.. Bagi busyra harga standard, berbaloi sebab sedap.. pedas manis dia tu tak boleh bawak bincang.. haha. over! Alright nanti jumpa lagi next entry ye. Korang suka tak ayam pedas Marrybrown ni? Komen dekat bawah okay?

p/s : Lamanya busyra tak blogwalking. Tunggu tau korang, nanti busyra marathon.. hehe. Sorry pada blogger yang selalu singgah blog busyra, tapi busyra belum sempat ke blog awak..

10 comments:

  1. Wah nampak sedap, packaging cantik.

    ReplyDelete
  2. Tak pernah cuba lagi ayam nie.. tq for your suggestion.. boleh cuba nie nanti..

    ReplyDelete
  3. Wowww nak try tak try lagi, tengok sini memang kena try juga ni...dapnyaaaaa

    ReplyDelete
  4. nmpk sedap! rase nk try jgk la..

    ReplyDelete
  5. Dah makan semalam for the first time, serious sedap..
    Harus repeat..

    ReplyDelete
  6. WOW WOWWW WOWWWW! Kenapa baru tahu kewujudan ayam pedas korean marrybrown ni? hahaha. maybe jenis tak folllow marrybrown sangat kan. tapi nampak sodap tu busy honeyy nak sikitt! hehehe

    ReplyDelete
  7. merrybrown pun ada ayam pedas juga. semua nak keluar dengan ayam pedas

    ReplyDelete
  8. oh baru cheq tau pasal ni. nak kena pi ke marry brown jugak lah. nasib baik lah ada cawangan marry brown dlm jarak 30 km ja. hahaahha

    ReplyDelete
  9. wuuuu macam sedap.. bole cuba ni nanti

    ReplyDelete
  10. menarik.
    lom sempat singgah marrybrown sejak dah pindah ni.
    dulu marrybrown depan umah jer.
    kerap singgah.

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved