DATO' SITI NURHALIZA, ANUGERAH TERINDAH HAMIL 4 BULAN

Saturday, October 14, 2017

Hai semua..

SitiNurhalizahamil4Bulan, beritagembira, cahayamata, sitinurhaliza, hamil4bulan, anugerahterindah,

Seperti mana yang ramai peminat dah tau Dato' Siti dah sah hamil 4 bulan..Busyra sendiri rasa nak menangis, sebak bila dengar luahan dari video Dato'  Siti.. Siapa tak happy bila penantian selama 11 tahun berahir dengan air mata gembira.. Kuasa Allah, kita usaha pasti DIA beri.. Antara lambat atau cepat saja. Tahniah Dato' .. peminat pulak yang terlebih happy. haha. Yang pastinya ini adalah anugerah terindah buat Datuk Siti dan suami..

Pada 13 Oktober semalam, Busyra dah tengok live video di Instragram Datuk Siti berkongsi rasa gembira dengan mengumumkan dia hamil 4 bulan..

SitiNurhalizahamil4Bulan, beritagembira, cahayamata, sitinurhaliza, hamil4bulan, anugerahterindah,

Alhamdulillah, moga Allah mempermudahkan segalanya dan saya bersyukur segalanya berjalan lancar pada malam ini. Terima kasih di atas doa-doa anda selama ini dan Alhamdulillah, Dimakbulkan Allah pada tahun ke 11 perkahwinan kami.
Ini adalah sebahagian daripada petikan kenyataan saya.

PERTAMANYA, SETELAH MELALUI FASA DAN TEMPOH TERTENTU, SAYA DAN SUAMI MENCAPAI KATA SEPAKAT UNTUK MENGUMUMKAN KEPADA ANDA SEMUA BAHAWA SAYA SEDANG HAMIL EMPAT BULAN.

ALHAMDULILLAH, TIADA KATA YANG DAPAT MENGGAMBARKAN RASA SYUKUR DAN GEMBIRANYA KERANA ALLAH MEMBERIKAN KURNIAAN YANG TERLALU AGUNG INI SELEPAS 11 TAHUN KAMI BERSABAR. INILAH JUGA MENJADI SEBAB UTAMA KENAPA SAYA MEMILIH UNTUK BEREHAT KERANA KANDUNGAN DAN BAYI INI MENJADI KEUTAMAAN SAYA.

2. TUJUAN SAYA MEMBUAT PENGUMUMAN DAN PENJELASAN INI JUGA ADALAH SUPAYA PIHAK YANG BERURUSAN DENGAN PENGURUSAN SAYA, SNP MEMAHAMI KEADAAN SAYA YANG TIDAK DAPAT MEMENUHI SEBARANG UNDANGAN SEJAK BEBERAPA BULAN LALU DAN JUGA UNTUK SUATU TEMPOH PADA MASA DEPAN. SUKA UNTUK SAYA KONGSI RASA SYUKUR DAN GEMBIRA KERANA SAYA MASIH DIBERI MENERIMA UNDANGAN UNTUK MENGADAKAN KONSERT, PERSEMBAHAN, KEMUNCULAN DI TELEVISYEN DAN RADIO SERTA MENJADI JURUCAKAP KEPADA PELBAGAI PRODUK. SAYANG SEKALI, KEBANYAKANNYA TIDAK DAPAT SAYA PENUHI. BAGAIMANAPUN, SAYA JUGA HARUS MELUNASKAN BEBERAPA TUGASAN JUGA SELEPAS INI YANG BERSESUAIAN DENGAN KEADAAN SAYA.

3. SEMOGA DENGAN PENJELASAN SAYA INI, SEGALA TANDA TANYA DAN DESAS DESUS SELAMA INI, TELAH TERJAWAB KERANA SAYA MEMUTUSKAN UNTUK BEREHAT DISEBABKAN OLEH KEHAMILAN SULUNG INI.

1 comment

  1. suka tengok dato ct gembira dengan kehadiran bakal baby setelah kian lama menunggu..tahniah :)

    ReplyDelete