Ticker

6/recent/ticker-posts

DAPATKAN KUPON DISKAUN HOTEL DAN TIKET PENERBANGAN SEMPENA RAYA

kupon diskaun traveloka, kupon diskaun, diskaun hebat, hotel, tiket penerbangan, flight, tempahan tiket, traveloka, promosi sempena raya, aplikasi traveloka,

DAPATKAN KUPON HOTEL DAN TIKET PENERBANGAN SEMPENA RAYA | Assalamualaikum semua.. Alhamdulillah bulan mulia ni busyra nak kongsikan dengan korang satu good news ni! Korang suka tak kalau dapat diskaun bila membeli? Siapa tak suka kan. Dapat diskaun wehh! So, dalam entri ni busyra nak bagitau yang korang semua layak untuk dapat kupon diskaun hotel dan penerbangan sempena raya. Teruskan membaca gais!

Ada satu laman web yang ingin memberikan korang 10% diskaun dari hotel dan penerbangan untuk semua laluan, semua destinasi dan semua tarikh perjalanan jika menggunakan kod kupon diskaun Traveloka. Macam mana cara untuk dapatkan kupon diskaun tu? Sabar-sabar.. Nanti busyra akan story one by one okayy.. Traveloka ingin pelanggan membuat tempahan awal kerana kod kupon adalah terhad. 

CARA UNTUK DAPATKAN KUPON DISKAUN

kupon diskaun traveloka, kupon diskaun, diskaun hebat, hotel, tiket penerbangan, flight, tempahan tiket, traveloka, promosi sempena raya, aplikasi traveloka,

1. Subscribe Traveloka newsletter pada 20 Mei dan dapatkan kupon (akses awal) pada 21 - 22 Mei. Tapi bagi sesiapa yang telah terlepas untuk subscribe pada tarikh tersebut, jangan risau sebab korang boleh dapatkan promosi melalui akses awam pada 23 - 29 Mei.

kupon diskaun traveloka, kupon diskaun, diskaun hebat, hotel, tiket penerbangan, flight, tempahan tiket, traveloka, promosi sempena raya, aplikasi traveloka,

Mudah saja kan cara untuk dapatkan kod kupon diskaun? Korang hanya perlu daftar (sign up) sebagai pengguna dan subscribe newsletter Traveloka. Dua perkara saja.. Lagi cepat korang buat lagi cepat lah dapat kod kupon. Tapi bukan hari ni tau, ia bermula 20 Mei.

Jom promosikan pautan kempen di rangkaian media sosial korang.. Biar ramai lagi yang tahu. 

Busyra sendiri ada plan untuk bercuti lepas raya nanti dengan kawan-kawan universiti. Dengan adanya kod kupon, kita boleh jimat duit untuk hotel dan tiket. Traveloka sangat membantu.. Korang!! jom la subscribe dan promote pada kawan-kawan korang sekali.. Biar 1 dunia tahu. haha.. Kupon diskaun boleh digunakan untuk balik raya dikampung masing-masinggg! 

CARA MENGGUNAKAN KOD KUPON

kupon diskaun traveloka, kupon diskaun, diskaun hebat, hotel, tiket penerbangan, flight, tempahan tiket, traveloka, promosi sempena raya, aplikasi traveloka,

Ramai yang tertanya-tanya kenapa perlu menempah dengan laman Traveloka? Kenapa tidak dengan website lain? Jadi di bawah ni busyra akan explain pada korang kenapa dan kenapa.. Busyra pernah guna Traveloka untuk menempah hotel di Penang tahun lepas. Mudah sangat laman web Traveloka ni. 

KENAPA PERLU MENEMPAH DENGAN TRAVELOKA?

1. Harga Berpatutan 
-Semua harga yang disenaraikan termasuk semua cukai, surcaj dan yuran pembayaran.

2. Harga Rendah pada Setiap Hari & Tawaran In-app Eksklusif
-Muat turun Traveloka App untuk mendapatkan harga bilik yang terbaik dan promosi menarik!

3. Review tetamu
-2,000,000+ ulasan teratas dari tetamu hotel akan membantu korang membuat keputusan yang tepat.

4. Stay Guarantee
Sekiranya bilik padat atau terdapat masalah dengan tempahan korang, pihak traveloka akan mengesyorkan sebuah hotel yang sama untuk korang tanpa kos tambahan atau wang korang dikembalikan.

5. Pelbagai Pilihan Pembayaran
Lebih banyak pilihan pembayaran! Bayar melalui Kad Kredit, Kad Debit, Perbankan Internet atau pada 7-Eleven - tanpa sebarang yuran transaksi.

6. Diskaun Special
Pelanggan yang telah subscribe newsletter Traveloka dan yang menjadi ahli Traveloka akan dapat menikmati harga istimewa! (Inilah salah satunya yang busyra kongsikan dengan korang sekarang ni)

Jangan Lupa Muat Turun Aplikasi Traveloka Book Flight & Hotel

Kenapa perlu download app traveloka di phone korang tu? banyak manfaat yang korang dapat tau. Antaranya adalah korang akan dapat banyak tawaran-tawaran hebat mengenai tiket penerbangan dan hotel.

kupon diskaun traveloka, kupon diskaun, diskaun hebat, hotel, tiket penerbangan, flight, tempahan tiket, traveloka, promosi sempena raya, aplikasi traveloka,

KENAPA PERLU INSTALL APPS TRAVELOKA?

Traveloka Apps memudahkan pengguna untuk menempah hotel ataupun tiket penerbangan dengan mudah dan cepat. Bukan itu saja tau bahkan ada beberapa kelebihan lain yang korang patut tahu. 

Download Traveloka Apps di Playstore smartphone korang sekarang untuk menikmati harga hotel yang lebih rendah di Apps daripada menggunakan laman website. Selain dari itu, pengguna boleh menguruskan sebarang tempahan dengan mudah di aplikasi semasa on-the-go..

1. Harga betul!

Apa yang korang lihat = Apa yang korang bayar.
Semua harga yang ditunjukkan pada mulanya sudah termasuk cukai lapangan terbang (PSC) dan surcaj lain. Dengan kata lain, tiada pertukaran harga pada akhir tempahan, kerana apa yang korang lihat pada mulanya adalah apa yang korang bayar pada akhirnya! Harga yang benar-benar jujur.

2. Tempah, bayar, dan dapatkan baucar e-tiket / hotel dalam masa kurang dari 1 minit!

Dengan TravelokaQuick, korang boleh menempah, membayar, dan mendapatkan e-tiket atau baucar hotel korang dalam masa kurang dari 1 minit!

3. Combo Pintar!

Jimat sehingga 40% pada penerbangan antarabangsa.
Tempah tiket perjalanan melalui Traveloka App, pilih sebuah syarikat penerbangan bertanda "Combo Pintar" dan jimat sehingga 40%!

4. Tidak perlu mencetak voucher e-tiket / hotel lagi!

Tunjukkan e-tiket atau baucar hotel di App Traveloka korang apabila korang mendaftar masuk. Korang boleh mengekses pada bila-bila masa walaupun korang tidak ada internet.

5. Pilihan luas keatas syarikat penerbangan dan hotel. Jaminan Harga Terbaik!

Terbang ke 100,000 + laluan yang diselenggarakan oleh pelbagai syarikat penerbangan domestik & antarabangsa dan menginap di 70,000+ hotel di seluruh dunia dari yang biasa sehingga hotel bertaraf 5 bintang.

6. Lihat tempahan sendiri dari mana-mana telefon pintar

Masuk ke akaun Traveloka korang. Semua butiran tempahan, e-tiket dan baucar hotel korang akan ada secara automatik dan segera diakses pada semua telefon pintar.

JOM DOWNLOAD SEKARANG!

kupon diskaun traveloka, kupon diskaun, diskaun hebat, hotel, tiket penerbangan, flight, tempahan tiket, traveloka, promosi sempena raya, aplikasi traveloka,

Korang boleh tengok ada logo burung tu, haaa itulah apps Traveloka.. Semua jenis smartphone boleh download aplikasi ni. Bagi busyra apps ni tak ada la makan space phone pun, tak berat dan melambatkan smartphone sama sekali.. 

JANGAN LUPA SUBSCRIBE NEWSLETTER TRAVELOKA PADA 20 MEI INI


Post a Comment

0 Comments