Ticker

6/recent/ticker-posts

Cara Order Air Starbucks Butterbeer Frappucino

 

Butterbeer Frappucino, Cara Order Air Starbucks Butterbeer Frappucino, air viral starbucks,


Busyra order ni saiz Venti (Besar).. Ada juga yang saiz medium (Grande).. Harganya RM20 lebih untuk saiz besar.. Flavor ni memang kena dengan tekak.. Tak manis sangat dan tak tawar sangat.. eh sedap lah! sedang2 gitu rasanya.. Manis caramel tu dah cukup.. 


Di bawah ni, cara untuk korang order air Butterbeer Frappucino:


-Cream frappucino with milk

-Caramel syrup & Hazelnut syrup

-Whipped Cream

-Caramel drizzle upside down


Butterbeer Frappucino, Cara Order Air Starbucks Butterbeer Frappucino, air viral starbucks,

p/s: Busyra pernah order green tea frapp. Tapi maybe masa tu barista terlebih letak serbuk green tea.. haha. bau dia tu terlalu strong.. padahal busyra peminat green tea.. 


Post a Comment

7 Comments

  1. Akak klau g Starbuck mesti mati akal nak order apa😂. Jadi x reti nak pilih bila terlampau byk pilihan.

    ReplyDelete
  2. kak PC suka green tea cuma kadang bila minum tak tahu kenapa pening dan sakit perut.

    ReplyDelete
  3. Sedapnya tu. Tak pernah order any starbucks. huhu..thanks share busyra

    ReplyDelete
  4. HUHH TERLIUR LAA BUSYRA NII . EH CCL PERNAH JUGA TRY GREEN TEA FRAPUCCINO TU , MUAK RASANYA

    ReplyDelete
  5. Kak ana jarang minum Starbucks sebab akan sakit kepala bila minum coffee. So alternatifnya order air coklat je walau hati meronta nak minum coffee.

    ReplyDelete
  6. Boleh simpan siap siap resepi ni dalam nota hahahahah

    ReplyDelete