Officemates Surprise Kek Birthday!! Tak sanggup nak potong

surprise kek birthday, tempahan kek hari jadi, officemates, hadiah birthday,

Officemates Surprise Kek Birthday!! Tak sanggup nak potong | Hai korang.. Alhamdulillah walaupun birthday dah lepas tapi masih ada yang belikan kek.. walaupun ejaan pretty tu salah tapi dimaafkan disebabkan kek terlalu cantik.. hehe! Allah.. semakin meningkat usia ni semakin ramai orang sayang rupanya. haha!


Terharu betul dah besar-besar ni orang masih ingat lagi. Busyra sumpah tak expect sebabnya masa tarikh birthday busyra haritu dorang dah bagi hadiah tapi ni bagi lagi.. hmm. **nangis bucu katil la** huuuu.. how lucky I am.


surprise kek birthday, tempahan kek hari jadi, officemates, hadiah birthday,

Haihhh cair lah tengok kek ni.. warna dia tuuu.. kalau korang tengok yang real punya, bukan dalam gambar la maksudnya.. sumpah cantik! lembut giler warna dia.. Busyra bukannya penggemar kek sangat tapi untuk kek ni sedap jugak.. tak la muak dan yang pentingnya tak manis macam kek-kek yang busyra pernah makan sebelum ni..


Kawan busyra order dekat kawan sekolah dia rasanya. Area Alor Setar.. Nanti busyra update dekat sini nombor penjual tu. Alang-alang kan kita boleh tolong dia dalam bisnes. Mana lah tahu korang pun nak order kek macam ni. Macam-macam lagi design yang dia boleh buat.. Harganya dalam RM50-RM60.. yang penting tak sampai RM100. Okay sangat tu, berpatutan.


surprise kek birthday, tempahan kek hari jadi, officemates, hadiah birthday,

LOVE YOU GUYS!! THANK YOU..


p/s: Pemenang giveaway akan diumumkan pada 13 September 2021


9 Comments

  1. Dikelilingi orang2 baik adalah rezeki..semoga berbahagia selalu di samping officemates anda..

    ** teringat kek birthday saya tahun ni, sama la.. ada kesalahan ejaan.. ehehehe

    ReplyDelete
  2. Happy belated birthday Busyra. Seronoknya dapat surprise kek cantik. Memang cantik! Kalau saya pun sayang betul nak potong tu. Mujur cantik boleh lupakan kejap typo tu.

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday akak! Tak pandang dah salah ejaan tu, yang penting kek cantik! Ini kalau saya pun sayang nak makan ni hahahahaha

    ReplyDelete
  4. Happy Belated Birthday! Cantik behtols kek ituuuuu.. Niceeee nyaaa

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah dikelilingi sahabat-sahabat yg baik , memang kalau dapat kek yang cantik rasa sayang pulak nak ptong

    ReplyDelete
  6. Cantiknya kek tu. Kalau saya pun sayang nak potong kek begitu

    ReplyDelete
  7. Murah rezeki namanya.. cantik kek. Happy belated birthday

    ReplyDelete
Post a Comment
Previous Post Next Post