Tempahan Bunting Persaraan Guru Sekolah

tempahan bunting, tempah banting area kedah, banting murah alor setar, design bunting, order banting murah,

Tempahan Bunting Persaraan Guru Sekolah | Lama juga rasanya busyra tak update pasal printing.. Even tak post di blog tapi printing masih berjalan macam biasa.. Busyra tak sempat sebab semuanya buat sendiri.. hehe. dari layan whatsapp customer, design, hantar print dan pos. Alhamdulillah rezeki terus mengalir.. 


Tempahan kali ni dari cikgu Sekolah Kebangsaan Pinang Tunggal.. Cikgu ni dah pernah order dengan busyra dulu.. Cuma busyra tak ingat beliau order apa. Rasanya kalendar. Terima kasih sebab percayakan Y.ra Printing Enterprise.. 


Bunting 2x5 kaki, letak paip atas bawah dan tali gantung.. Cikgu request tema warna purple dan ada bunga.. Jadi busyra combine kan dengan warna gold untuk bangkitkan semula design. Alhamdulillah cikgu suka.. 


Untuk yang nak buat tempahan juga boleh terus whatsapp busyra 0146729316 ataupun boleh ke page Y.ra Printing..


Dah Baca Ni? : Tempahan Banner Birthday Murah RM35!


3 Comments

  1. Faham kesibukan tu. Pernah merasainya. hihi..cantik design. So far tak pernah lagi buat bunting persaraan.

    ReplyDelete
Post a Comment
Previous Post Next Post