Dress Labuh Korea Version - Sesuai untuk fesyen simple dan elegan

Thursday, June 20, 2024

Hai korang..

Minggu lepas sampai baju yang aku order dari oversea.. Sumpah cantik korang.. Aku love gila.. Sangat selesa dan tak panas even baju ni versi muslimah.. Nak juga aku snap pic dan share dengan korang sebab kualiti kain dia sangat bagus. 

dress labuh korea version, dress labuh muslimah,

Aku jenis susah nak beli baju yang rating nya kurang di tiktok mahupun shopee.. Tapi kali ni aku redha je sebab rating memang sikit orang bagi.. Sebelum order, cakap sorang-sorang.. Kalau sampai nanti tak okay redha je la duit melayang.. 

Tapi instinct kuat cakap, baju ni okay.. Alhamdulillah bila sampai expectation sama dengan reality. Sesuai untuk korang yang tinggi lebih dari 160cm.. Sebab memang labuh dan bahagian bawah tu ada belah.. Itu yang aku suka.. Padankan dengan seluar putih.. Bagi aku baju ni boleh pakai daily sebab kain dia nipis je. Korang nak selesa kena pakai inner..

Ada 3 warna.. Kelabu, biru dan hitam.

dress labuh korea version, dress labuh muslimah,

If korang nak beli, just taip je dalam tiktok "dress labuh".. 

4 comments

  1. wah bergayaa! saya pun suka shopping kat tiktok, murah2 dan cantik

    ReplyDelete
  2. Baju seperti ini memang lebih cocok utk badan tinggi 😄👍. Tapi kalo saya yg badan hanya 154, dah tenggelam langsung pakai nya. Atau at least hrs potong dulu bawah 😅

    ReplyDelete