WEDDING | E-DAY KAWAN SATU UNIVERSITI

Hai..

baru2 ni kawan satu uitm aku bertunang. Alhamdulillah selesai satu step dah boleh fikir step seterusnya. hehe. seronok sebenarnya tengok hari bahagia kawan2.. tema warna merah! maklumlah tahun baru cina kan. haha. baru ada ong! tapi seriously, she looks so beautiful. dengan makeup kena dengan muka. dengan baju warna merah. mana tak menyerlah! aku pun terpegun tengok tambah lah tunang dia. :p ..majlis diadakan di Jitra, Kedah dan berlangsung lepas zohor jam 2.30 pm


busyraaaa duduk jangan over! tempat orang tu.. :p 


di sarungkan cincin dari bakal mak mertua. <3

okay sekarang time untuk makan! kalau nak cerita bab makanan, memang aku puji. sebab makan nasi dan semuanya ala kampung. sedap sangat! gulai ikan masin, sayur keladi, ikan goreng dan ada lagi satu lauk, aku tak ingat pulak. tapi yang penting sambal belacan dengan ulam! itu yang aku nampak dulu.. kalau ada ulam dengan ikan goreng pun dah cukup sebenarnya. sebab sambal belacan dia tuuuu. malas la nak cerita nanti korang baca meleleh pulak air liur.. haha :p


perut pun dah kenyang, mari la kita berfoto beramai2.. *dalam banyak2 gambar. ini yang agak okay. sebab yang lain, ada yang blur, ada yang gerak tangan. macam2 lah! sebab nak cepat la kan. orang lain pun nak bergambar jugak.. bukan kita ja. haha

orang yang tunang ada dalam rumah. so apa kata kita gedik dekat luar. haha. candid even lighting tak lawa langsung! huhu. gelap!



yang ni cuba untuk berdiri nyanyi lagu negara ku. hehe.. apa pun happy sebab dapat berkumpul ramai2. percaya tak cakap aku kalau tak ada kenduri besar macam ni, kami susah nak jumpa. masing2 ada hal sendiri. huhu. 

okay, thank you for reading sayang2 ku semua. bubai! <3

19 Comments

  1. cantik2 semua anak dara ni hehhehe

    ReplyDelete
  2. Cantik cantik semua kawan awak.

    http://www.uyulrosli.com

    ReplyDelete
  3. Selalu macam tu la.. bila ada kawan kawin, baru la jumpa... small gathering gitu... kalau tak, memang tak tau la bila jumpanya kan... cantik kawan yang bertunang tu. Moga semuanya dipermudahkan Allah untuk next step...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. kalau tak smua cakap sibuk dan ada hal. haha. ya amin. inshaAllah :)

      Delete
  4. Selangkah dah :) nanti busyra plak :)

    ReplyDelete
  5. Semua orang pakat tanya busyra bila hii. Tahniah buat kawan busyraa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. busyra jarang reply komen. satgi busyra reply ye wani. tq tq :)

      Delete
Post a Comment
Previous Post Next Post