~Simple Header Awan~







Assalamualaikum wbt.....



korang nampak kan! header!... tu untuk sapa2 yang nak tukar header or yang belum ada header yang sesuai.. ambek lah! aku buat special tuuu.. hihi.. tapi doodle tu aku ambek dari blogger Bieha ... cantik kan doodle dia.. kalau tak nak pown tak pe, aku sesaja buat, nak hilangkan boring kat umah.. huhu..






















if korang ambek n nak letak kat header korang tu bagi tau lah k.. nak tengok sesuai ke idak... hihi...(prasan sudahh).. kalau korang nak mintak aku ejaskan sikit ka apa ka.. nak suruh tukar warna tulisan ka... boleh ja! bagitau k.. tengah rajin niii.. hehe



k lah tak nak story banyak2.. nanti korang bosan plak,,, bai2 syg2 ku.... heh!




40 comments:

  1. kiut miut semuanya..!
    Busyra, tukarlah shoutbox..
    xleh ank tggal jejak kalau ke sini..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengs.. hehe, ya busyra dah try nak tukar ni.. tapi kod baru tak boleh nak bukak.. sori k kat semua pengunjung blog ni..:)

      Delete
  2. Waa cantik .. Try tgk header buatan saya. Okay tak ?? ^^

    http://myon9diari.blogspot.com/2012/11/freebies-kpop-header.html

    ReplyDelete
  3. wah..kina nak boleh..huhu..cantiklah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kina~~ ambek la.. nak sy tukarkan apa2 pown boleh.. :)

      Delete
  4. u olls... chatbox sy dah boleh guna.. :)
    so, bolehlah korang tinggalkan jejak kat situ..

    ReplyDelete
  5. salam si cantik jelita..diera sggh blog glamour cam owner nih nih tau ^_^

    ReplyDelete
  6. lawa la. kreatif org nye busyra ni :D

    ReplyDelete
  7. cun betul semua header tuu....heheheheheh...

    ReplyDelete
  8. thanks ea.. terharu pulak ade org sudi gne doodle comot tue =')

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum,comel-comel semua header nie. :) Saya minta izin menggunakan satu daripada header comel-comel nie! ^_^

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-