Thursday, November 01, 2012

~Simple Header Awan~







Assalamualaikum wbt.....



korang nampak kan! header!... tu untuk sapa2 yang nak tukar header or yang belum ada header yang sesuai.. ambek lah! aku buat special tuuu.. hihi.. tapi doodle tu aku ambek dari blogger Bieha ... cantik kan doodle dia.. kalau tak nak pown tak pe, aku sesaja buat, nak hilangkan boring kat umah.. huhu..






















if korang ambek n nak letak kat header korang tu bagi tau lah k.. nak tengok sesuai ke idak... hihi...(prasan sudahh).. kalau korang nak mintak aku ejaskan sikit ka apa ka.. nak suruh tukar warna tulisan ka... boleh ja! bagitau k.. tengah rajin niii.. hehe



k lah tak nak story banyak2.. nanti korang bosan plak,,, bai2 syg2 ku.... heh!




Share

Related Post

~Simple Header Awan~
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Keep in touch! Subscribe with your email to get the updates to your email inbox.

40 Readers ♥

Tulis Readers ♥
avatar
November 1, 2012 at 4:07 PM

kiut miut semuanya..!
Busyra, tukarlah shoutbox..
xleh ank tggal jejak kalau ke sini..huhuhu

Reply
avatar
nis
November 1, 2012 at 4:28 PM

Waa cantik .. Try tgk header buatan saya. Okay tak ?? ^^

http://myon9diari.blogspot.com/2012/11/freebies-kpop-header.html

Reply
avatar
November 1, 2012 at 5:19 PM

wah..kina nak boleh..huhu..cantiklah..:)

Reply
avatar
November 1, 2012 at 6:08 PM

tengs.. hehe, ya busyra dah try nak tukar ni.. tapi kod baru tak boleh nak bukak.. sori k kat semua pengunjung blog ni..:)

Reply
avatar
November 1, 2012 at 6:10 PM

tengs... header awk pown cantik lah!.. :)

Reply
avatar
November 1, 2012 at 6:11 PM

tq kina~~ ambek la.. nak sy tukarkan apa2 pown boleh.. :)

Reply
avatar
November 1, 2012 at 7:37 PM

u olls... chatbox sy dah boleh guna.. :)
so, bolehlah korang tinggalkan jejak kat situ..

Reply
avatar
November 1, 2012 at 9:39 PM

salam si cantik jelita..diera sggh blog glamour cam owner nih nih tau ^_^

Reply
avatar
November 1, 2012 at 9:59 PM

lawa la. kreatif org nye busyra ni :D

Reply
avatar
November 1, 2012 at 11:24 PM

tak da la kreatif sngat.. btw tengss.. :)

Reply
avatar
November 2, 2012 at 10:45 AM

cun betul semua header tuu....heheheheheh...

Reply
avatar
November 3, 2012 at 6:19 PM

thanks ea.. terharu pulak ade org sudi gne doodle comot tue =')

Reply
avatar
February 24, 2013 at 8:13 PM

Assalamualaikum,comel-comel semua header nie. :) Saya minta izin menggunakan satu daripada header comel-comel nie! ^_^

Reply