Friday, November 30, 2012

Vector Heliza Helmi...





Salam semua!.. sempat lagi aku post sebelum balik esok.. heh! first time buat vector gambar guna SAI, terkial2 tangan ni... huhu, last2 boleh la.. haha,









sama x? huahua,, aku trima kritikan kalian semua wahai pengunjung blog ku... haha,.. btw dah nak masuk bulan 12 pown.. 1.12.12...okeh! babai..




p/s: enjoy!!




Share

Related Post

Vector Heliza Helmi...
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Keep in touch! Subscribe with your email to get the updates to your email inbox.

49 Readers ♥

Tulis Readers ♥
avatar
November 30, 2012 at 11:16 PM

gambar vector tu nampak tua skit... tapi ada persamaan dah... tahniah ye

Reply
avatar
November 30, 2012 at 11:55 PM

wow !! sye x pndai buat sob sob

Reply
avatar
December 1, 2012 at 2:10 AM

muka dah sama,tapi mulut lain.keep it up ye! :)

terernya busyra,solehah pn xreti lukis cenggini...

Reply
avatar
December 1, 2012 at 4:53 AM

good trial dik :)

cuba lagi..lagi dan lagi..lama2 makin pro :)

good luck honey :)

Reply
avatar
December 1, 2012 at 11:26 AM

Wow ! Lawa ahhh :D jadi jadi :) guna apa ? putra guna SAI je :)

Reply
avatar
December 1, 2012 at 1:35 PM

gud try :)
sy lagi tak pandai buat taw :)

Reply
avatar
December 1, 2012 at 5:24 PM

pandainya....!
Nur xpandai laa...

Reply
avatar
December 3, 2012 at 7:55 AM

bibir ngan mata lain sikit tu...hihi...apapun, akan2 sama dah tu dear.. :)

Reply
avatar
December 4, 2012 at 6:51 PM

pndainya..kalau dya buat tntu burukk..haha

Reply
avatar
December 4, 2012 at 7:03 PM

bila pandang vector 2..nampak muka heliza helmi di situ..huhu..cantik..keep it up..:)

Reply
avatar
December 4, 2012 at 10:21 PM

hehehe...okeylaaaaa...cuba lagi yep

Reply
avatar
December 4, 2012 at 11:40 PM

mulut tak cukup kembung. hehe. nice. :)

Reply
avatar
December 5, 2012 at 11:03 AM

seakan dah..90%..hehhehe..pandainye ...

Reply
avatar
December 7, 2012 at 1:05 AM

mun xreti pon lukis vector2 ni..

Reply
avatar
December 8, 2012 at 6:18 PM

cantik....akak lagi tak reti hihihi

Reply
avatar
December 10, 2012 at 11:48 AM

masih ada persamaan.... teringin nak buat ventor sendiri... tp tak pandai...
usaha lagi lps ni mesti ventor yg di buat lebih baik... :)

Reply
avatar
December 10, 2012 at 12:03 PM

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

Reply
avatar
December 10, 2012 at 12:03 PM

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

Reply
avatar
December 12, 2012 at 12:30 AM

pandai melukis...sama ja nampak..

Reply
avatar
December 17, 2012 at 9:04 PM

try la buat.. mesti ok punya la... InsyaAllah akan buat lebih bagus lagi.. hehe

Reply
avatar
December 21, 2012 at 2:48 PM

kih3x...jadi vektor dah mcm muka terkejut Heliza

Reply