Vector Heliza Helmi...





Salam semua!.. sempat lagi aku post sebelum balik esok.. heh! first time buat vector gambar guna SAI, terkial2 tangan ni... huhu, last2 boleh la.. haha,









sama x? huahua,, aku trima kritikan kalian semua wahai pengunjung blog ku... haha,.. btw dah nak masuk bulan 12 pown.. 1.12.12...okeh! babai..




p/s: enjoy!!




49 comments:

  1. gambar vector tu nampak tua skit... tapi ada persamaan dah... tahniah ye

    ReplyDelete
  2. muka dah sama,tapi mulut lain.keep it up ye! :)

    terernya busyra,solehah pn xreti lukis cenggini...

    ReplyDelete
  3. good trial dik :)

    cuba lagi..lagi dan lagi..lama2 makin pro :)

    good luck honey :)

    ReplyDelete
  4. Wow ! Lawa ahhh :D jadi jadi :) guna apa ? putra guna SAI je :)

    ReplyDelete
  5. gud try :)
    sy lagi tak pandai buat taw :)

    ReplyDelete
  6. pandainya....!
    Nur xpandai laa...

    ReplyDelete
  7. bibir ngan mata lain sikit tu...hihi...apapun, akan2 sama dah tu dear.. :)

    ReplyDelete
  8. pndainya..kalau dya buat tntu burukk..haha

    ReplyDelete
  9. bila pandang vector 2..nampak muka heliza helmi di situ..huhu..cantik..keep it up..:)

    ReplyDelete
  10. hehehe...okeylaaaaa...cuba lagi yep

    ReplyDelete
  11. mulut tak cukup kembung. hehe. nice. :)

    ReplyDelete
  12. seakan dah..90%..hehhehe..pandainye ...

    ReplyDelete
  13. mun xreti pon lukis vector2 ni..

    ReplyDelete
  14. masih ada persamaan.... teringin nak buat ventor sendiri... tp tak pandai...
    usaha lagi lps ni mesti ventor yg di buat lebih baik... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la buat.. mesti ok punya la... InsyaAllah akan buat lebih bagus lagi.. hehe

      Delete
  15. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

    ReplyDelete
  16. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

    ReplyDelete
  17. pandai melukis...sama ja nampak..

    ReplyDelete
  18. kih3x...jadi vektor dah mcm muka terkejut Heliza

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-