Thursday, February 19, 2015

KEINDAHAN MASJID ZAHIR WAKTU MALAM | WITH BESTIEE

Assalamualaikum,,

Hai.


Keindahan Masjid Zahir Waktu Malam | With Bestiee | tak lama dah nak habeskan cuti yang tersisa ni. huhu. sadis betul. masing2 dah nak balik u dah nanti. so sementara masih ada masa kat rumah ni. cari masa untuk keluar bersama. kawan dari bangku sekolah lagi. sekolah rendah okayyy. nasib bukan tadika. hihi.

pergi ke aeon big baru buka kat alor setar ni. cantik juga dekorasi kat sini. and sizzling kat sini memang sedap gila! tetiba nak sebut pasal makanan feveret dia! haha. tapi seriously, tak jumpa lagi la sizzling sepekat and sesedap ni. sebelum ni makan kat tesco biasa2 ja. *promote aeon alor staq!* haha


subhanAllah! cantik sangat. aku suka lighting kat sini time malam.



sesiapa yang tak penah lagi ke sini. jemput la, tak rugi. ramai juga orang yang berenti solat kat sini and tak lepas dari ambil gambar. ok la. bai! Assalamualaikum.

tq for reading :)


Share

Related Post

KEINDAHAN MASJID ZAHIR WAKTU MALAM | WITH BESTIEE
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Keep in touch! Subscribe with your email to get the updates to your email inbox.

2 Readers ♥

Tulis Readers ♥