Tuesday, July 28, 2015

TEMPAT MAKAN YANG UNIK DI BALI

Hai..

throwback kenangan di Bali. bab makan kat sana agak susah sikit, maklumlah kan kat sana banyak non-muslim. jadi bila jumpa tempat makan yang halal. rasa nak serbu cepat2. hehe. restoran kat bali boleh dikatakan semuanya ala-ala buffet. makanan yang susah untuk aku telan. huhu. maksudnya lain dengan di Malaysia. rasanya pun agak pelik sedikit. tapi tak dinafikan ada makanan yang sedap.


my classmates.


susunan kayu-kayu balak ke hapa aku tak tau la kan. hehe. yang penting kelasss gitu... nak tahu best ke idok. kena pegi sendiri ye. rasa makanan di Bali. 


2 comments:

  1. bestnya pergi bali.susunan kayu balik tu agak rare..tapi menarik juga

    ReplyDelete
  2. Bestnya
    Apa-apa pun makanan di Malaysia juga yang thorbaekkk betul x? hihi (^_^)

    ReplyDelete

Disclaimer

"Ini adalah blog peribadi. Semua kandungan yang disediakan di blog busyratakiyudin ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Sebarang pendapat yang ditulis di sini adalah dari pemilik blog sendiri dan tidak melibatkan mana-mana pihak lain kecuali jika ada nama pemilik lain yang di nyatakan.

Sebarang print screen atau copy paste terhadap blog ini adalah dilarang kecuali dengan keizinan pemilik blog. Pemilik blog akan mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian diambil oleh pihak lain dengan sewenangnya. Terima Kasih.."