BIGMOUTH CAFE SUNGAI PETANI - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Saturday, September 26, 2015

BIGMOUTH CAFE SUNGAI PETANI

Hai..

sabtu lepas ada pegi cafe dekat sungai petani. dekat2 dengan parkson sungai petani. cafe ala-ala retro. perfect la siap pekerja2 kat situ pakai baju yang dibuat khas untuk pekerja. cafe yang agak unik. cuma sempit sedikit. agak sesak bila ramai orang. makanan kat situ bukan sahaja ada western okay. semua jenis makanan ada. goreng2 pun adooo. 




sedap! boleh tahan. aku bagi 4 bintang.... ko ingat ni rancangan memasak ke apa. haha. tapi nak cakap sikit. yang pelayan kat sini agak kurang kasih sayang mungkin. kurang senyuman. mybe penat. think positif la ya. tapi sepenat mana pun kalau dah nama nya kerja kena lah bagi senyuman dik... senyuman tu penting untuk customer datang lagi ke cafe kita. 





p mana pun chicken chop tak dapat dipisahkan! hehe

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved