MAJLIS PERPISAHAN STAF JPBD DAN PELAJAR PRAKTIKAL

Hai

tajuk macam aku ja yang nak habes praktikal. tak sabar wei nak habeskan praktikal. nak cepat2 habes. baru ja masuk bulan ni dah nak cepat habes. huhu. lambat lagi la kak oi.. bulan 12 okay baru kau habes!


kawan tempat kerja. semua ni student praktikal except yang hujung sebelah kanan sekali tu. nampak muda kan. pegawai jpbd tu. pn jaja. sporting sangat.


yang ni memang kawan kat uitm shah alam. housemate i ni. hehe



sementara tunggu staf lain sampai kat hotel ni. kita bergambar bagi penuh memory. :D



salah seorang dari student praktikal yang dah habes. hawaaaa. efaaa


seronok sebenarnya dapat ramai kawan time praktikal. tapi tu lah kan. silih berganti. datang dan pergi. cewah!

2 comments:

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-