Sunday, September 27, 2015

MAJLIS PERPISAHAN STAF JPBD DAN PELAJAR PRAKTIKAL

Hai

tajuk macam aku ja yang nak habes praktikal. tak sabar wei nak habeskan praktikal. nak cepat2 habes. baru ja masuk bulan ni dah nak cepat habes. huhu. lambat lagi la kak oi.. bulan 12 okay baru kau habes!


kawan tempat kerja. semua ni student praktikal except yang hujung sebelah kanan sekali tu. nampak muda kan. pegawai jpbd tu. pn jaja. sporting sangat.


yang ni memang kawan kat uitm shah alam. housemate i ni. hehesementara tunggu staf lain sampai kat hotel ni. kita bergambar bagi penuh memory. :Dsalah seorang dari student praktikal yang dah habes. hawaaaa. efaaa


seronok sebenarnya dapat ramai kawan time praktikal. tapi tu lah kan. silih berganti. datang dan pergi. cewah!

2 comments:

Disclaimer

"Ini adalah blog peribadi. Semua kandungan yang disediakan di blog busyratakiyudin ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Sebarang pendapat yang ditulis di sini adalah dari pemilik blog sendiri dan tidak melibatkan mana-mana pihak lain kecuali jika ada nama pemilik lain yang di nyatakan.

Sebarang print screen atau copy paste terhadap blog ini adalah dilarang kecuali dengan keizinan pemilik blog. Pemilik blog akan mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian diambil oleh pihak lain dengan sewenangnya. Terima Kasih.."