UBAT RESDUNG DARI RAMUAN HERBA MEMANG MUJARAB!

Hai..

okay kali ni seronok pulak update blog. sekali 2 terus post. sebab pakai wifi baru. tukar plan lain pulak. seronok. laju ja. tiada sekatan. hehe. okay. berbalik pada tajuk. siapa yang cakap dia tak ada resdung tu tipu! mesti ada even sikit. haaa ni aku nak kenalkan ubat resdung yang power punya. aku dah pun cuba. dan korang pun mesti cuba tau. sebabnya ramuan dalam kapsul ubat resung ni memang terbaik. aku sebelum ni penah cuba macam2 ubat resdung. tp tak ada hasilnya. tapiii yang ni aku jamin korang puas hati. pil resdung yang kita beli kat farmasi tu just ubat hilangkan sekejap je rasa gatal, dalam 2 or 3 jam. tapi pil resdung ni ia membunuh terus.


ramuan asli dari indonesia:

1. biji buah pala
2. akar restung
3. buah dinar
4. duri gajah
5. lada putih
6. kayu sarsi
7. teras juar
8. rempah ratus (100 herba)


dan yang pasti benda2 alah ramuan ni memang untuk menghapuskan/membunuh ulat2 resdung yang ada dalam badan kita. tak kira la kat muka ka kat mana2 sekalipun. bagi ssiapa yang ada tanda-tanda macam ni, jom try dulu.

1. bersin
2. selsema
3. migrain
4. jerawat batu
5. nafas berbau busuk
6. gatal2 kepala
7. rambut gugur
8. gatal kerongkong
9. gatal dalam telinga
10. alahan makanan laut
11. cuaca sejuk (hidung berair/selsema)
12. habuk


ssiapa nak cuba boleh contact di no ni 0175719091 (wasap/msj)

No comments:

Post a Comment

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-