Saturday, October 17, 2015

BANGUNAN LAMA BOLEH MENCANTIKKAN GAMBAR

Hai,
tak semestinya bangunan lama tak cantik nak dijadikan background. sekarang ni dah jadi trend tangkap gambar pada background yang unik. aku pun terikut-ikut. heee.


kena pandai ambil gambar dari sudut yang cantik. *abaikan objek ditepi tu* hehe.. sesaja skali skala nak jadi model.. rasanya kalau tak ada kereta2 tu lagi cantik kot gambar ni. ataupun diambil dalam bentuk landscape bukan portrait. 

macam2 background yang boleh mencantikkan gambar. pokok yang dah tak ada daun pun cantik tau. just nampak ranting2 saja. unik okay. hehe. korang ada gambar yang background nya unik? share la kat blog masing2. boleh cuci2 mata, nak tengok. :)

okay itu saja untuk entri kali ni, Assalamualaikum.

8 comments:

Disclaimer

"Ini adalah blog peribadi. Semua kandungan yang disediakan di blog busyratakiyudin ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Sebarang pendapat yang ditulis di sini adalah dari pemilik blog sendiri dan tidak melibatkan mana-mana pihak lain kecuali jika ada nama pemilik lain yang di nyatakan.

Sebarang print screen atau copy paste terhadap blog ini adalah dilarang kecuali dengan keizinan pemilik blog. Pemilik blog akan mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian diambil oleh pihak lain dengan sewenangnya. Terima Kasih.."

Copyright © BUSYRA TAKIYUDIN Template by Azhafizah