NEVES TEST JPJ TADI

Hai..
alhamdulillah.. alhamdulillah.. pagi tadi test jpj. lambat aku ambil lesen kereta. orang lain dah lama ambil, aku baru terkedek-kedek. hehe.. tak pa la kan, janji ambil jugak. sebab ingat nak keja nanti, susah kalau tak ada lesen kereta. so, ceritanya di litar tadi, boleh pulak tetiba masa nak naik bukit tu aku neves ka apa aku pun tak tau, jadi ketaq habeh (lohgat orang kedah). tiba2 enjin mati atas tu.. haaa sudah.. nasib baik abang hensem jpj bagi peluang buat lain. hehe. so, buat lain la jawabnya. then, alhamdulillah.. parking semua okay. ujian di litar lulus dengan jayanya.. heh! seterusnya ujian di jalan raya. punya la tak mau dok cakap sorang2 dalam hati, tak mau jpj perempuan. last2 dapat perempuan. 

"no 0029 (no giliran), sila ke kereta no 1" punya la excited p kat kereta no 1.. tengok2..... laa perempuan.. yang aku tak mau tu yang nak dapat. hahh. tak pa la. masuk dalam kereta. buat macam biasa. sepatah habuk pun tak bercakap. dia diam, aku pun kena diam la. sampai la habes, selesai semua. nasib dia bagi lulus. legaaaa rasa. 

kesimpulannya dua2 aku lulus.. alhamdulillah...... seronok rasa. sebab tu nak kongsi dengan readers2 ku yang tercinta.. hehe. 

okay itu saja... Assalamualaikum..

6 comments:

  1. Baguslah heheh..Alhamdulillah lulus!

    ReplyDelete
  2. Wah! Alhamdulillah :) Saya ambik awal tahun tadi nasib baik lulus jugak. Dapat jpj lelaki. Legaaa hehehe

    ReplyDelete
  3. tahniah.. pegawai jpj ni bg aura nebes semacam kan.. hehehe

    ReplyDelete
  4. saya baru je lepas test undang undang sekrang duk blaja keta. first time bawa kereta nih. doakan

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-