PUISI#11 BENCI


"tipulah tak ada orang benci kau
banyak sangat yang pakai topeng
sebab apa? 
sebab nak jaga hati atau memang munafik?

aku yakin
bila kau buka topeng tu
kau pengsan
sebab selama ni itu hanya palsu"
-busyratakiyudin-

14 comments:

  1. deep T_T sedangkan nabi yg baik tu pun ade org benci, inikan pula kita manusia biasa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. kita hanya manusia biasa,. tp boleh usaha untuk berubah.. :)

      Delete
  2. selamat malam busyra
    wah berpuisi pulak
    kaknoor ingt sedang marah td

    ReplyDelete
    Replies
    1. slamat malam kak noor..
      hehe.. puisi je kak. x ada marah ssapa.. hee

      Delete
  3. Awak janganlah nak touched touched malam2 ni ... cantik la belog awak .. ^_^
    Macamana nak buat kasi simple macam ni?

    btw. yup ! kita sama UiTM. And kita sebaya. Tapi, kita part time student lah.. Hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. skali skala nak touched2... btw tq mawar. sy pakai template biasa saja.
      heee. uitm dihatiku..

      Delete
  4. Buat baik ke buruk mmg ada org bnci hehe

    ReplyDelete
  5. puisi dlm hati siapa yg tahuu,

    foto yg chantek,

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-