Friday, February 12, 2016

HADIAH DARI ZALORA DAH SAMPAI!!

Hai, Assalamualaikum..

i'm happy today! why? sebab aku dah dapat hadiah shopping dari Zalora. hehe. lama jugak aku tunggu dekat seminggu. ya la kan sebab cuti raya cina lagi. so take time untuk barang sampai ke rumah. aku suka sangat sebab barang yang sampai tu sama warna dengan apa yang aku tengok di website Zalora. maklum lah kan kalau kita beli di online ni mesti kadang tu warna tak sama dengan apa yang di lihat di website. tapi di Zalora memang the best. 


aku cuma beli beg yang warna dusty pink tu saja. tak tau pulak yang dapat dengan beg warna silver tu. alhamdulillah. dapat banyak jugak, even hanya satu pembelian. nak tau tak harga asal beg tu RM199. fuh.. kalau aku nak beli dengan duit. memang tak lah. haha. tapi kali ni Zalora buat promosi semperna CNY ni. masa aku tengok haritu time shopping cuma RM90 saja. tapi ni aku baru buka website Zalora, naik sikit.. dah RM99.50.. 


btw aku first time shopping di Zalora, first time jugak log in sebagai member. haha. mana tau kan nanti teringin lagi nak beli di Zalora. sebab beli untuk pertama kali ni, sebab dapat free. hehe. hadiah yang Zalora bagi. harap2 lepas ni Zalora bagi free lagi. haha. try la korang shopping di sini. memang puas hati. 

tq for reading :)

Share

Related Post

HADIAH DARI ZALORA DAH SAMPAI!!
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Keep in touch! Subscribe with your email to get the updates to your email inbox.

8 Readers ♥

Tulis Readers ♥
avatar
February 12, 2016 at 8:31 AM

dah 2x juga tebus hdiah di zalora guna voucher.. best kan.. :)

Reply
avatar
February 13, 2016 at 3:53 PM

Pernah juga sekali dapat voucher Zalora.. :)

Reply
avatar
February 16, 2016 at 3:53 PM

Salam...wah!!!! cantiknya bag....suka tgk!

Reply
avatar
February 22, 2016 at 11:14 AM

wahhhh tahniah.... cantik beg tu...colour tu sweet nya

Reply
avatar
February 23, 2016 at 9:08 AM

woww.. i is jeles kaUUU.. HAHAHAHa .. belah dua beg tu boleh?? nak jugakk

Reply