My Favourite Vanilla Ice blended

Hai,

sekarang ni kan musim panas. kalau dapat ice blended. fuh.. memang sodap! haha. and siang tadi memang aku dah dapat ice blended! kempunan nak makan. akhirnya tercapai. sedap! sebab flavor vanilla. favourite!! bagi flavor lain memang tak habes. tapi kalau vanilla skejap ja dah habes. 


6 comments:

  1. macam besar je size cup tu Busyra. kembung minum ni..hehe

    ReplyDelete
  2. HYEE..THANKS SINGGAH BLOG SYIRA LOKMAN :D DAH LAMA BARU SEMPAT NAK SINGGAH SINI..DOAKAN SYIRA FOR NEW SEM :D

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-