Friday, August 05, 2016

Supper Tuna Sandwich

Tengah-tengah malam ni, seriously aku lapar sangat. buka periuk nasi dah kosong. nasi dah habes! so buka peti ada tuna ada telur. okay lah kan. buat sandwich dah cukup. sebab jenis aku ni kalau dah lapar tapi still dok bertahan tak nak makan, memang tak boleh tido la jawabnya. better makan then baru tido. haha.. simpan lemak sangat.


actually ni bukan tuna sandwich ja tau. ni plus plus dengan telur rebus (lecekkan), mayonis, cili padi dan bawang (hiris kecil). then gaul semua.. last! sapu dekat roti. ni roti gardenia tapi dekat rumah tak da pula yang kosong ja, ni apa nama dia tah, yang ada bijirin tu (kurang sedap sikit, aku lebih prefer yang kosong)..


nampak tak aku makan banyak, tengok ja cekeding cenggini.. hehe. okay bai, nak makan! selamat tengok dan cuba sendiri di rumah. :d

Share

Related Post

Supper Tuna Sandwich
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Keep in touch! Subscribe with your email to get the updates to your email inbox.

1 Readers ♥:

Tulis Readers ♥
avatar
August 12, 2016 at 1:08 PM

rajinnye buat sandwich memalam..hehe

Reply