Friday, August 5, 2016

Supper Tuna Sandwich

Tengah-tengah malam ni, seriously aku lapar sangat. buka periuk nasi dah kosong. nasi dah habes! so buka peti ada tuna ada telur. okay lah kan. buat sandwich dah cukup. sebab jenis aku ni kalau dah lapar tapi still dok bertahan tak nak makan, memang tak boleh tido la jawabnya. better makan then baru tido. haha.. simpan lemak sangat.


actually ni bukan tuna sandwich ja tau. ni plus plus dengan telur rebus (lecekkan), mayonis, cili padi dan bawang (hiris kecil). then gaul semua.. last! sapu dekat roti. ni roti gardenia tapi dekat rumah tak da pula yang kosong ja, ni apa nama dia tah, yang ada bijirin tu (kurang sedap sikit, aku lebih prefer yang kosong)..


nampak tak aku makan banyak, tengok ja cekeding cenggini.. hehe. okay bai, nak makan! selamat tengok dan cuba sendiri di rumah. :d

1 comment:

Disclaimer

"Ini adalah blog peribadi. Semua kandungan yang disediakan di blog busyratakiyudin ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Sebarang pendapat yang ditulis di sini adalah dari pemilik blog sendiri dan tidak melibatkan mana-mana pihak lain kecuali jika ada nama pemilik lain yang di nyatakan.

Sebarang print screen atau copy paste terhadap blog ini adalah dilarang kecuali dengan keizinan pemilik blog. Pemilik blog akan mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian diambil oleh pihak lain dengan sewenangnya. Terima Kasih.."

Copyright © BUSYRA TAKIYUDIN Template by Azhafizah