Supper Tuna Sandwich

Tengah-tengah malam ni, seriously aku lapar sangat. buka periuk nasi dah kosong. nasi dah habes! so buka peti ada tuna ada telur. okay lah kan. buat sandwich dah cukup. sebab jenis aku ni kalau dah lapar tapi still dok bertahan tak nak makan, memang tak boleh tido la jawabnya. better makan then baru tido. haha.. simpan lemak sangat.


actually ni bukan tuna sandwich ja tau. ni plus plus dengan telur rebus (lecekkan), mayonis, cili padi dan bawang (hiris kecil). then gaul semua.. last! sapu dekat roti. ni roti gardenia tapi dekat rumah tak da pula yang kosong ja, ni apa nama dia tah, yang ada bijirin tu (kurang sedap sikit, aku lebih prefer yang kosong)..


nampak tak aku makan banyak, tengok ja cekeding cenggini.. hehe. okay bai, nak makan! selamat tengok dan cuba sendiri di rumah. :d

1 comment:

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-