Saturday, September 3, 2016

REVIEW LCD SCREEN CLEANING KIT


review pasal spray untuk cuci laptop. bahkan bukan untuk cuci laptop ja tau, semua skrin boleh digunakan. phone, lcd tv, camera.. semua lah. semua! yang ada kaitan dengan skrin. hehe. sebelum ni aku cuci laptop dengan satu lagi jenis spray yang agak kurang memuaskan. tapi yang ni memang berkilat nauuu laptop dengan phone aku. cun! macam baru beli. serius cakap! cecair ni agak sedikit pekat likat. spray ni jenis gel cleaner.. tak macam sebelum2 ni spray yang cair macam air.. 


harga? tak sure sebab dapat free. beli laptop haritu. nanti aku review laptop baru! laptop aku? sure la tak. nak letak mana laptop lama ni.. lepas cuci guna sray baru ni tak jadi nak tukar laptop. haha!.. okay, kalau korang nak tau berapa berkilatnya laptop korang boleh la try sendiri. tapi kalau tanya aku memang puas hati la. 


next post nak review laptop baru pulak! memang best plus ringan! 

2 comments:

Disclaimer

"Ini adalah blog peribadi. Semua kandungan yang disediakan di blog busyratakiyudin ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Sebarang pendapat yang ditulis di sini adalah dari pemilik blog sendiri dan tidak melibatkan mana-mana pihak lain kecuali jika ada nama pemilik lain yang di nyatakan.

Sebarang print screen atau copy paste terhadap blog ini adalah dilarang kecuali dengan keizinan pemilik blog. Pemilik blog akan mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian diambil oleh pihak lain dengan sewenangnya. Terima Kasih.."

Copyright © BUSYRA TAKIYUDIN Template by Azhafizah