Saturday, September 03, 2016

REVIEW LCD SCREEN CLEANING KIT


review pasal spray untuk cuci laptop. bahkan bukan untuk cuci laptop ja tau, semua skrin boleh digunakan. phone, lcd tv, camera.. semua lah. semua! yang ada kaitan dengan skrin. hehe. sebelum ni aku cuci laptop dengan satu lagi jenis spray yang agak kurang memuaskan. tapi yang ni memang berkilat nauuu laptop dengan phone aku. cun! macam baru beli. serius cakap! cecair ni agak sedikit pekat likat. spray ni jenis gel cleaner.. tak macam sebelum2 ni spray yang cair macam air.. 


harga? tak sure sebab dapat free. beli laptop haritu. nanti aku review laptop baru! laptop aku? sure la tak. nak letak mana laptop lama ni.. lepas cuci guna sray baru ni tak jadi nak tukar laptop. haha!.. okay, kalau korang nak tau berapa berkilatnya laptop korang boleh la try sendiri. tapi kalau tanya aku memang puas hati la. 


next post nak review laptop baru pulak! memang best plus ringan! 

Share

Related Post

REVIEW LCD SCREEN CLEANING KIT
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Keep in touch! Subscribe with your email to get the updates to your email inbox.

2 Readers ♥

Tulis Readers ♥
avatar
September 3, 2016 at 2:41 PM

yeayyy tak sabar nak tunggu next post!

Reply
avatar
September 3, 2016 at 5:35 PM

beli laptop baru... murah rezeki =)

Reply