Blogger Addy Azizul buat review blog ni??

Assalamualaikum semua..


seminggu jugak la menyepi. bukan sebab apa pun. sebab internet macam penyu yang baru menetas. hehehe. merepek! okay berbalik pada tajuk entri, blogger Addy ada buat review pasal blog aku yang tak seberapa ni. kalau nak tengok boleh ke sini >> Aku seorang Blogger Wanita 

sebenarnya Addy tak ada buat ga/ contest or apa2 pun. dia just pick mana2 blog yang dia nak review saja. sebab tu aku terharu dan nak buat entri penghargaan buat dia. bukan senang kan orang lain sudi nak review blog kita. i'm speechless, mungkin bagi korang benda ni adalah perkara biasa. tapi aku akan rasa terharu bila ada orang buat macam ni dekat aku. hehe. tetiba emooo.. apa pun thankss Addy. 

aku harap Addy akan terus berblogging dalam dunia blogger ye. okay semua bai!


4 comments:

  1. Mai dah baca, busyra n BV kan kena review. hihi tahniah

    ReplyDelete
  2. Hahahahaha. Siap ada entry penghargaan. By the way, thank you so much :).

    ReplyDelete
  3. Memang rasa terharu owh bila ada yang sudi review blog kita..
    Semoga blog busyra makin mantap..

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-