Kecantikan Pulau di Bali Indonesia - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Thursday, November 24, 2016

Kecantikan Pulau di Bali Indonesia

Hai..


tengok gambar2 lama. teringinnya nak pergi lagi. serius best. pulau dekat sana memang terbaik! cantik. patut la ramai ke sana sebab honeymoon. haha. sesuai untuk pasangan yang sweet2 baru kawen. nak kesana lagi tapi mungkin dengan pasangan one day. hahahaha. :p berangan jap! eh! nama gambar dekat atas tu aku tak ingat nama tempat dia. tapi yang penting nak masuk ke situ kena pakai kain kuning. ada la adat dorang dekat sana. tapi dekat entrance nak masuk ni banyak sangat monyet. huhu. seram jugak lah dibuatnya.



poseeee sikit,.. haha 

kalau bab makan pulak susah sikit disana. yela bali kan. kat sana banyak non muslim. kadang tu makanan di sana tak sesuai dek tekak ni. huhu. tp kalau ada duit sekarang ni nak pergi tempat2 tenang macam ni. boleh tengok air biru. favorite place kalau bab pantai dan pulau macam ni.




harapnya korang dapat rasakan keindahan bali walaupun dengan hanya gambar. okay itu saja perkongsian hari ni.  Assalamualaikum. :)


10 comments:

  1. dik.. nanti share la port makan halal kat sana.. hee~

    ReplyDelete
  2. waaa lawa sanagt. teringin nak smpai sini.kena kumpul duit dulu la ni

    ReplyDelete
  3. Dik! Akak lebih kepada tengok watermark adik. Cantik.. Walaupun simple, tapi nampak kemas dan professional.

    Akak sampai la ni dok fikir watermark untuk gambar-gambar dalam blog akak.. Tapi, idea tak de nak design.

    Antara Bali dan Lombok.. Akak nak pergi Lombok. Tapi, kos ke Lombok rasanya lagi mahal dari Bali..

    ReplyDelete
  4. Nak. P tapi x smpai2..bz manjang.

    ReplyDelete
  5. Damai...kawan kak PC pun cakap tak puas kalau pergi sekali..huhu..

    ReplyDelete
  6. Cantiknye tempat ni.. bila la akak leh sampai sini.. hehe..

    ReplyDelete
  7. Mai tak berpeluang lagi nak pi luaq negara, semoga ada rezeki lah nanti, hihihi.

    ReplyDelete
  8. cantiknya view dia! sukaaa tengok..

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved