Masalah Template Hilang Semua Widget - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Thursday, November 03, 2016

Masalah Template Hilang Semua Widget

3.10 a.m


Hai semua. 

dari pukul 8 sampai lah sekarang baru siap edit semua balik. ni pun ada yang belum settle lagi. pening lah. huhu. aku tak pernah tukar template sendiri. before ni semua hire blogger bila nak tukar template. tapi kali ni terpaksa buat sendiri. google sendiri semua. sebab tu ada lagi yang still tak okay. aku jenis kalau tengok blog kacau bilau memang tak senang duduk la. haha

aku baru sangat tukar template blog. tapi disebabkan widget ada yang hilang. dah dua kali masukkan. tapi still hilang. tak nak la kan buat keja dua tiga kali. hilang letak balik, then hilang balik. so aku ambil keputusan. tukar template baru. Widget bloglist semua hilang. ni aku terpaksa masukkan semula. yang mana aku ingat ja ni. nanti aku masukkan lagi yang lain ya. maaf semua. 

okay. bai. mengantuk! nak bobokkk. :p

5 comments:

  1. Mesti dah sakit mata mengadap blog tu .. busyra.. lama sangat mgnedit huuu

    ReplyDelete
  2. Xpe Busyra.. Dalam pada masa yang sama dapat belajar cara2nya. Haaa dalam blog akak ade info berkenaan free template untuk blogspot dan cara untuk install.

    Kadang tu memang penat nak edit semula.. Tetapi, gara-gara nak blog cantik.. Redah sahaja ;p

    ReplyDelete
  3. Alahai.. Cian busyra..
    Semoga dipermudahkan ye..

    ReplyDelete
  4. Blog Busyra nampak makin matang. Sukaaaaaaaaaaa.
    Mai je masih kt takuk lama, hahaha tamau keluaq.

    ReplyDelete
  5. Itulah masalahnya kalau tukar template. Siqah rasa dah malas nak tukar template lagi. Jenuhlah. Walaupun upah orang buatkan je. Tak reti buat sendiri. Hehe.

    Suka template awk dear. Kemas dan senang nak baca =)

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved