Wordless Wednesday #2 Sambut birthday dengan crush vs kawan baik - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Wednesday, November 23, 2016

Wordless Wednesday #2 Sambut birthday dengan crush vs kawan baik

wordless wednesday, birthday, crush, best friend,

foto credit: PenMerah fb

Note: Wordless Wednesday ialah 'Hari Rabu Tanpa Perkataan'. Selain itu maksud sebenarnya ialah pada hari rabu, blogger seluruh dunia akan membuat suatu entri tanpa sepatah perkataan kecuali tajuk Wordless Wednesday dan gambar sahaja.

9 comments:

  1. Tak pernah bt lagi entry wordless wed ni, hahaha, susah nak cari gambar yang memberi 1001 makna,ececece, padahal malas. :P nantilah nak bt...

    ReplyDelete
  2. yup btl :P tanpa sepatah prkataan just menulis Wordless Wednesday #1 kat tajuk

    ReplyDelete
  3. x pernah pernah nak buat worldless wednesday buysra... ..ado gambor mesti ada penulisan.. hii apa motif kucing buat macam tu ??

    ReplyDelete
  4. alamak tak sampai rasanya maksud tersirat yg busyra cuba sampaikan. hehe. di tajuk post busyra ni adalah WORDLESS WEDNESDAY# SAMBUT BIRTHDAY DENGAN CRUSH VS KAWAN BAIK. maksudnya. bila kita dpt sambut besday dengan crush. muka kita mcm tu la. malu2 ja. nak makan pun segan. tapi bila kita sambut besday dengan best frenz kita. ya Allah dia punya tahap tak malu tu. dah tak kisah dah. nak makan ja kejanya. comot2 pun tak kisah dah. hehe. itulah maksud dari gambar diatas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. BV faham bila tengok gambar tu sebelum baca komen nie. :D comel la kucing tu. gebu gebas :D

      Delete
  5. Hihihi papepun, kucing ni memang nampak comel. Teringat pula akak dengan kucing akak si Abu yang dah lama tak ada.. Arwah sebab usia dah tua.

    Kucing paling akak dan family sayang.

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved